Βαθμολογία

Συνέχισε νικηφόρα ο ΠΟΕ, 3-1 τον Φαλανιακό

Με σύμμαχο τον αρκετά καλό καιρό, δεκάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, όπου παρακολούθησαν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Φαλανιακό, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας.

Δύο γκολ και ένα δοκάρι ήταν ο απολογισμός του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα της Ελασσόνας. Το σκορ άνοιξε ο Καραγκούνης στο 11ο λεπτό με εντυπωσιακό μακρινό σουτ, πιάνοντας στον ύπνο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, στέλνοντας τη μπάλα στο γ’ της εστίας, ενώ στο 28’ ο Κριεζής, διπλασίασε τα τέρματα των «κυανόλευκων».

Η ομάδα της Ελασσόνας θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι σε κοντινή κεφαλιά του Ζαγκλιαβού στο 33’.

Η ομάδα της Φαλάνης, μείωσε σε 2-1 στο 45’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και έπεσε ο ρυθμός, η ομάδα της Ελασσόνας θα πετύχει και τρίτο γκολ με καρφωτή κεφαλιά του Κριεζή (68’) κάνοντας το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα

11’ με μακρινό σουτ ο Καραγκούνης έπιασε στον ύπνο τον τερματοφύλακα του Φαλανιακού στέλνοντας τη μπάλα στο γ’ της εστίας για το 1-0.

20’ Σουτ του Τσιάκου από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή δίπλα από το δεξί δοκάρι.

28’ Με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά από πλάγια θέση ο Κριεζής θα κάνει το 2-0.

33’ Κοντινή κεφαλιά του Ζαγκλιαβού στο δοκάρι.

37 Εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου έξω από την περιοχή, έδιωξε με γροθιές ο Γούπος.

39΄Σουτ του Τσιάκου από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

45’ Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ιωαννίδης θα μειώσει σε 2-1.

48’ Σουτ του Κουκούλη από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ.

50’ Φάουλ του Καραγκούνη στα χέρια του Κωνσταντίνου.

58’ Σουτ του Καραγκούνη έδιωξε σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου.

68’ Με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση ο Κριεζής θα κάνει το 3-1.

82’ Κοντινή κεφαλιά του Ιωαννίδη, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι (74’ Γκανάτσιος), Λαγός, Κριεζής, Ζαγκλιαβός (62’ Κωνσταντινίδης), Γκαμπέτας, Καραγκούνης, Κουκούλης(80’ Αγορογιάννης), Τσιάκος (62’ Μουλτσιάς), Καραμούλας.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καριώτης (73’ Μάρκου), Πάνου, Γκανάτσας, Πανταζής, Χοτάι, Καρακίτσος, Ιωαννίδης, Κωστόπουλος (73’ Χριστοδουλόπουλος), Αντωνόπουλος, Ντανίκας (77’ Αλατάς).

ΠΗΓΗ