Βαθμολογία

Νίκη για το Καλοχώρι με σκορ 3-2 κόντρα στην Αμυγδαλή

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ήταν εκείνη που πήρε το τρίποντο, αφού κέρδισε την Δόξα Αμυγδαλής με σκορ 3-2 στο γήπεδο Χειμαδίου. Στο 10’ οριζόντιο δοκάρι για το Καλοχώρι με τον Πατρίκη Θ. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε η Αμυγδαλή στο 20’ με το σουτ του Βάϊου Στεργίου για το 0-1.

Στο 30’ ο Καψάλης έκανε σουτ που έφυγε λίγο άουτ για την Αμυγδαλή. Το Καλοχώρι έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Ζησόπουλο, Πατρίκη, Κρητικό και Μουράνι. Κατάφερε να ισοφαρίσει το Καλοχώρι στο 35’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Ζησόπουλου, η Κεφαλιά του Μιχάλη Κρητικού βρήκε δίχτυα.

Στο 50’ μετά από επέλαση του Λιόν Μουράνι, έσπασε τη μπάλα και παίκτης της Αμυγδαλής κατά λάθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με αυτογκόλ για το 2-1.

Στο 63’ ο Κρητικός με σουτ έκανε και το 3-1, ενώ το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 90’ με το σουτ του Νίκου Ντάφη μέσα από την περιοχή για την Αμυγδαλή.

Επτά βασικές απουσίες είχε η Αμυγδαλή με τους Χρυσικό, Μπαμπάλη, Κερμελιώτη, Μπίλη, Ντινούλη, Κολέτσι Φ. και τον βασικό τερματοφύλακα Κοσμά.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Στραβέλας, Νταμπαλέτσιος, Μπλούφας, Καραντώνης (70’ Παράφορος), Λίταινας, Ζησόπουλος (65’ Ζάχος), Δούρος, Μουράνι (65’ Σαμαρίνας), Κρητικός (70’ Έξαρχος), Πατρίκης Θ. (46’ Πατρίκης Τ.).

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Γαλάνης, Γραμμενίδης (70’ Κολέτσι Ο.), Ανδρέου, Βέλης, Οσμάνι, Στεφανούλης, Στεργίου, Ντάφης, Κολέτσι Κ., Καψάλης, Αποστολόπουλος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ