Βαθμολογία

Ευρεία νίκη του Απόλλωνα Λάρισας στην Αμπελιά (PICS)

Την ήττα με σκορ 0-4 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων από τον Απόλλων Λάρισας για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝΛ DETOX. Έτσι οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στους 11 βαθμούς και βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Απόλλων έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με τον Ηρακλή Λάρισας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αρχικά να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου και την κατοχή. Στο 30′ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Κερμελίδης σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Βιλανάκη να του βάζει εντυπωσιακό στοπ.

Στην πρώτη του ουσιαστική επίθεση ο Απόλλων κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν στο 43′ μετά από ομαδική συνεργασία ο Τσούτσας βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-1, σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς θεωρούν πως η επίθεση του Απόλλων ξεκίνησε από χέρι των φιλοξενούμενων στον χώρο του κέντρου σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι είχαν προϋποθέσεις επίθεσης.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Τσούτσας στο 49′ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Αχιλλέα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53′ ο Κρικώνης ανετράπη από τον Νικολακούλη μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι. Ο Κερμελίδης εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το 0-3 στο 73′ με τον Τσαπατώρη. Το τελικό 0-4 πέτυχε ο Κούρτης στο 89′ της αναμέτρησης.

Στο 90+3 σε μια ανύποπτη στιγμή υπήρξαν διαπληκτισμοί με αποτέλεσμα να δεχθούν κόκκινη κάρτα οι Σταμπουλής από πλευράς Αχιλλέα Φαρσάλων και Νικολακούλη και Βιλανάκη από πλευράς Απόλλων Λάρισας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς, Κώστας Παπαρίζος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Γκουγκουλιάς, Γιαννακός (60′ Μπρόσκα), Αποστολάκης, Γκατζουλής, Σταμπουλής, Παπακωνσταντίνου (73′ Μπασδάνης), Κρικώνης (60′ Καρβούνης), Κερμελίδης (73′ Φούσα).

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Βιλανάκης, Νικολακούλης, Καλαπανίδας (72′ Κουρτής), Λάιος (72′ Μπόρος), Μπαγιώτας, Μπουκουβάλας, Χατζηλιόντας, Χατζής (77′ Σκούπρας) Τσούτσας (77′ Γερεντές Θ.), Πασσιάς (56′ λ.τ. Τερμιτζόγλου Χρ.).

Διαιτητές: Δεδικούσης, Καραμαγκιόλας, Στάμος.

ΠΗΓΗ