Βαθμολογία

Πάνω από 2.000 παιδιά στο μαθητικό φεστιβάλ!

Με παιδική ενέργεια και ενθουσιασμό πλημμύρησαν τα νότια προάστια της Αττικής το τετραήμερο 27 - 30 Νοεμβρίου, στη διάρκεια του οποίου εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες είχαν τη χαρά να απολαύσουν το ποδόσφαιρο, σαν εκπαιδευτικό εργαλείο και ως παιχνίδι, μέσα από το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία», που υλοποιεί η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΠΟ.

Το ασύγκριτης προσέλευσης και ανεπανάληπτης επιτυχίας φεστιβάλ ποδοσφαίρου, φιλοξενήθηκε την Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του 1ου Δημοτικού Σταδίου Γλυφάδας. Επί τόπου, σε αμφότερα τα γήπεδα, παρέστη ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας, ο οποίος έπαιξε με τα παιδιά και μοίρασε, μαζί με δεκάδες αυτόγραφα, εμπειρίες από την ποδοσφαιρική πορεία του.

Στην εκδήλωση, που οργανώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Δ Αθήνας σε συνεργασία με την ΕΠΟ και υποστηρίχθηκε από φοιτητές ειδικότητας ποδοσφαίρου της ΣΕΦΑΑ Αθήνας, προσήλθαν πάνω από 2.000 μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί από σχολεία των περιοχών Μοσχάτου, Ταύρου, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Ελληνικού, Αλίμου και Αγίου Δημητρίου.

Από την Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΠΟ, συμμετείχαν ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης Κώστας Τσάνας, ο επικεφαλής εκπαίδευσης Μιχάλης Μητροτάσιος, ο grassroots manager Χρήστος Σίσκος και οι εκπαιδευτές futsal Γιώργος Βασσάλος, Στέφανος Σοϊλεμές.