Βαθμολογία

Λιάγκας: «Κρίθηκε στο πάθος και στη δύναμη»

Τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Λιάγκας, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Αναλυτικά ο Παναγιώτης Λιάγκας:

«Ήταν ένα ντέρμπι από την αρχή, παίζαμε με το δεύτερο στη βαθμολογία. Κρίθηκε στο πάθος και στη δύναμη όπως είδαμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε μόνο τη νίκη, αλλά προχωράμε για τα επόμενα ματς».

Δύσκολο παιχνίδι, δύσκολος αντίπαλος πως το είδατε; «Ναι είναι μία καλή ομάδα, όπως είδαμε, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το σκορ και να βγούμε νικητές».
 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα σας ήταν καλύτερη, στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν είδατε τόσο καλή απόδοση: «Σίγουρα ναι, νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε να κρατήσουμε και το σκορ, αλλά και πάλι πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από το δοκάρι που είχανε και το γκολ που ήταν σε διάστημα 5-10 λεπτών αν ήμασταν εκεί λίγο συγκεντρωμένοι σ' αυτό το διάστημα μετά θα μπορούσαμε να βρούμε και δεύτερο γκολ και να κερδίσουμε».