Βαθμολογία

Το πάλεψε η Α.Ε. Κιλελέρ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα

H Α.Ε. Κιλελέρ, υποδέχθηκε σήμερα τον πρωτοπόρο Σβορώνο (1-3), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του κ. Κώστα Κατσάρα δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και έτσι γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Αγιάς, αφού στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αγωνιζόταν ο Απόλλων Λάρισας, ενώ το Στάδιο Αλκαζάρ είναι κλειστό και φυσικά οι άνθρωπο του Κιλελέρ περιμένουν από το Δήμο Κιλελέρ να βοηθήσει έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στη φυσική της έδρα για να έχει και την ανάλογη στήριξη από τον κόσμο του χωριού στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για να καταφέρει το Κιλελέρ να παραμείνει στην κατηγορία.

Μεγάλο πρόβλημα το γηπεδικό για το Κιλελέρ με την διοίκηση της ομάδας εκτός των άλλων εξόδων να έχει επιπλέον οικονομικά βάρη από την έδρα που αγωνίζεται όταν παίζει εντός έδρας. Μακάρι οι ιθύνοντες να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα γιατί «ματώνουν» καθημερινά στην κυριολεξία σε μία κατηγορία με επαγγελματικές απαιτήσεις αλλά είναι ερασιτεχνική και χωρίς καθόλου έσοδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι, ανάμεσα στο Κιλελέρ και τον πρωτοπόρο Σβορώνο.

Δίκαιη η νίκη για την ομάδα του κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, αφού διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα από τα Τρίκαλα.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο. Πολύ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Κιλελέρ στο 16’ με τον Κούκο που από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 22’ όμως ο Νίκος Κυπαρίσσης για τον Σβορώνο διεκδίκησε ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, έκανε το σουτ για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Άκης Βαγενάς έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Κούζας.

Στο 37’ ο Άκης Βαγενάς και πάλι, έκανε πολύ καλό σουτ, μεγάλη επέμβαση με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ από τον Κούζα.

Τρίτη και φαρμακερή με τον Άκη Βαγενά στο 40’ αφού με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1.

Στην εκπνοή στο 45’ ευκαιρία έχασε ο Δημήτρης Κοντοθανάσης για τον Σβορώνο, όταν το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Όλο το ματς κρίθηκε στο δεύτερο μέρος που έβγαλε νικητή, το Κιλελέρ θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ αφού από το 53’ – 60’ πολιορκούσε στενά τα καρέ του Σβορώνου.

Αλλεπάλληλα κόρνερ που άλλοτε έδιωχναν οι αμυντικοί και άλλοτε ο Κούζας.

Στο 55’ ενδεικτικά πολύ καλό σουτ του Αργύρη Κούκου από κοντά, έδιωξε με τις γροθιές ο Κούζας.

Και σίγουρα η μπάλα τιμωρεί, αφού στο 70’ ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κοντοθανάση, ο Παρασκευάς Φυτόπουλος με κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του για το 1-2.

Το τελευταίο γκολ ήταν στο 81’ για τον Σβορώνο, με το καταπληκτικό σουτ του Ηλία Μπατζώνη για το τελικό 1-3.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Χατζησαββίδης (73’ Χατζής), Παπαγεωργίου Β. (65’ λ.τρ. Μπάρδας), Παπαγεωργίου Θ. (86’ Φώλιας), Χασομέρης, Βαγενάς, Κατσαμάγκας (86’ Παρασκευούδης), Κούκος (86’ Ελέζι).

Σβορώνος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κούζας, Βούλγαρης (87’ Βύρος), Δημηνάς, Φυτόπουλος, Μυστρίδης, Δεμηρτζόγλου (60’ Κυρτέγος), Κοντοθανάσης Δ. (87’ Ίτσιος), Κυπαρίσσης, Λαμπόγλου (73’ Ξυδούς), Καραγκούνης, Μπατζώνης (87’ Τρούμπαλος).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπούμπας με βοηθούς τους κ. Ευαγγέλου και Γκέλη (Ηπείρου).