Βαθμολογία

Τρίποντο για το Μελισσοχώρι στον Αετόλοφο

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου πέρασε από την δύσκολη έδρα του Αετού Αετολόφου με σκορ 0-2 και έτσι είναι μόνος πρώτος στον όμιλό του!

Οι παίκτες του κ. Κώστα Μπακατσή έκαναν σημαντική προσπάθεια και κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 77’ ο Γουργιώτης μετά από ωραία προσπάθεια του Τσιαντούλη και στο 90’ ο Χριστώνης με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιαντούλης έκανε το τελικό 0-2.

Ο Χριστώνης είχε και δοκάρι στο 40’ για τον Αστέρα με πλασέ. Για τους νικητές ευκαιρίες χάθηκαν με τον Καζάκο (30’, 70’).

Από την δική τους πλευρά οι παίκτες του κ. Κώστα Τσανά έκαναν τη δική τους προσπάθεια, αλλά είχαν έξι βασικές απουσίες και αυτό έπαιξε το δικό του ρόλο. Φιλότιμη η προσπάθεια των παικτών του Αετολόφου που τα έδωσαν όλα.

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Ζεϊμπέκης, Γιαννακός, Κόντρα, Παντελιάδης, Ηλιάδης Σ., Ντελής Σ., Κασίδας, Ραμάϊ, Ντελής Α. (75’ Ηλιάδης Β.), Αργυρούλης (37’ λ.τρ. Τζουβάρας), Στεμπάρι.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Νικολαϊδης (85’ Κουκούτσης), Καραπαρίσης, Κολοβός, Αβδουλάς, Παπαστεργίου (46΄Γουργιώτης), Κατσικάρης (46’ Νικόλι), Χριστώνης, Καραμάνος, Τσιαντούλης, Καζάκος (77’ Σπανός).

*Οι άνθρωποι του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστούν τους ανθρώπους του Αετολόφου για την άψογη φιλοξενία.