Βαθμολογία

Πέρασε από την δύσκολη έδρα του Βλαχογιαννίου το Μακρυχώρι!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι – γρήγορο με πολύ δύναμη και πάθος διεξήχθη στο φιλόξενο Βλαχογιάννι, μέσα στη βροχή ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, την Δόξα Βλαχογιαννίου και τον Αετό Μακρυχωρίου με τελικό σκορ 0-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε μέσα από μία πολύ δύσκολη έδρα και πήρε το ντέρμπι, συνεχίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Οι φιλοξενούμενοι, διοίκηση και ποδοσφαιριστές ευχαριστούν για την άψογη φιλοξενία την ομάδα του Βλαχογιαννίου.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, χωρίς ευκαιρίες, κυρίως κέντρου με πολλές μονομαχίες.

Στην επανάληψη ανέβασε τους ρυθμούς του και άλλο το Μακρυχώρι και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Όμως και οι γηπεδούχοι βρίσκονταν στον ίδιο ρυθμό.

Στο 50’ ο Χρήστος Τσιντζιλώνης από κοντά έκανε το σουτ, τον σταμάτησε ο έμπειρος Δημήτρης Μιγδάνης.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ευάγγελος Θανασούλης έκανε το σουτ από κοντά, τον σταμάτησε ο Τσικρίκης σε κόρνερ.

Στο 71’ τον Χύσα σταμάτησαν οι αμυντικοί προ της εστίας και στο 73’ ήρθε η «λύτρωση» για τον Αετό. Αποδείχθηκε «χρυσή» η αλλαγή του Βαγγέλη Μητσογιάννη που με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1.

Στο 84’ με πέναλτι σταμάτησε ο Γιάννης Ιωαννίδης το Νίκο Χύσα, που το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Και στο 88’ το φάουλ του Γκαμπούρα έδιωξε με το κεφάλι ο Μιγδάνης.

*Η νίκη του Αετού Μακρυχωρίου είναι αφιερωμένη στον Αστέριο Φουσίκα που την Κυριακή (26/11) έχει τη γιορτή του.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης (78’ Ρόντι), Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος Δ., Πέτρου (68’ Γκουρομπίνος Μ.), Κοντοθανάσης Β., Λιάκος (58’ Φακίτσας Α.), Δούκας, Θανασούλης (78’ Νταμπαλέτσιος).

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Τσικρίκης, Μπλάντας (70’ Στάμος), Γιαννακόπουλος (85’ Μανωλόπουλος), Πέππας, Σουπεκιώτης, Κοτρώτσιος, Γκαμπούρας, Χουτεσιώτης, Τσιντζιλώνης, Χύσα (85’ Μπιτσαράς), Λάλλας (65’ Μητσογιάννης Ε.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Νάκας, Τσέκος.