Βαθμολογία

Συνεχίζονται οι προπονήσεις ενόψει Λεβαδειακού

Oμαλά και με έκδηλη τη διάθεση όλων συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (Δευτέρα 27/11/23, Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς, 15:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 (Α’ όμιλος).

H σημερινή πρωινή προπόνηση είχε διάρκεια 70′ και συμμετείχαν όλοι κανονικά. Ο κ. Δερμιτζάκης μίλησε στους παίκτες του για τις ικανότητες και τις δυνατότητές τους. Έκανε τη βασική ανάλυση του αντιπάλου της Δευτέρας τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές σε ποσότητα, ποιότητα και με υψηλούς στόχους όπως έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τα πλεονεκτήματα των “πράσινων” που πρέπει να αντιμετωπίσουν αλλά και τα μειονεκτήματά τους που θα κληθούν να αναδείξουν για να είναι οι “βυσσινί” στο τέλος νικητές.

Σήμερα η ομάδα δούλεψε στην αμυντική της τακτική και στη θετική μετάβαση. Αντίστοιχα αύριο θα προπονηθεί στο επιθετικό κομμάτι και στο αρνητικό transition. Mπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας δείχνουν όλοι ότι έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα του εκτός έδρας παιχνιδιού και το προπονητικό team εργάζεται με όλο το roster διαθέσιμο ώστε να παρουσιαστεί κατάλληλα έτοιμο.

ΠΗΓΗ