Βαθμολογία

Μεγάλο παιχνίδι στα Βούναινα με νικητή στο τέλος το Μαυροβούνι

Μεγάλη ήτανε η ανατροπή του παιχνιδιού στο γήπεδο Βουναίνων ανάμεσα στο Μαυροβούνι και τον Δαμασιακό, αφού προηγήθηκε στο 25’ το Δαμάσι, έχασε ευκαιρίες σημαντικές, στο 62’ πέτυχε και το δεύτερο γκολ (0-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Μαυροβούνι αντέδρασε στο 72’ έκανε το 1-2 και στο 88’ την ισοφάριση και στο 90’ την ανατροπή για το 3-2. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αγωνιστικά καλύτερος ο Δαμασιακός, έπαιζε με μεγαλύτερη δύναμη και πάθος και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Σημαντική απώλεια για το ματς, στάθηκε η αποβολή του προπονητή του Δαμασιακού κ. Φακίτσα στο 65’.

Το Μαυροβούνι το πίστεψε για την ανατροπή και έφτασε στη νίκη αφού παρατάχθηκε με πολλές βασικές απουσίες (τουλάχιστον 7). Συγκεκριμένα εκτός ήταν οι Νίκος Μπατζέλας, Δημήτρης Μπάγκας, Αλέξης Κακαζούκης, Κωνσταντίνος Μπάγκας, Μιχάλης Σταμέκος, Δημήτρης Πλίτσης, Κώστας Σκαφιδάς.

Στο 25’ ο Αστέριος Λέτσιος με καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» για το 0-1.

Στο 35’ ο Θοδωρής Τσιάλτας εκτέλεσε το φάουλ, μεγάλη επέμβαση του Αναστασίου όπου έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και σε κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά ο Κώστας Πράπας έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία.

Στο 45’ στην αντεπίθεση ξέφυγε ο ίδιος παίκτης το σουτ όμως έφυγε και πάλι άουτ.

Στο 55’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Μαυροβούνι και πάλι με τον Κώστα Πράπα που με έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62΄το σουτ του Κωνσταντίνου Τσάτσου απέκρουσε προσωρινά ο Αναστασίου, στη συνέχεια ο Κώστας Τέγος έκανε νέο σουτ και το 0-2.

Στο 67’ ύστερα από βαθιά μπαλιά του Νικολακούλη, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Βασίλης Δεληχάς που τον σταμάτησε προ του τέρματος ο Σταυροθεόδωρος.

Στο 72’ φανταστική εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Ακριβόπουλου για το 1-2. Στο 76’ καλό σουτ του Ραφαήλ Εμμανουήλ η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 88’ ύστερα από την ασίστ του Ηλία Λιλολλάρι, ο Βασίλης Αρχοντής την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2. Ένα λεπτό μετά πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι στην επαφή του Νικολακούλη με τον Πράπα, ο διαιτητής Ακρίβος ήταν κοντά και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 90’ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Θύμιος Μπέτσης έδωσε ακριβείας ασίστ για τον Κώστα Πράπα που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ένα λεπτό αργότερα ο σκόρερ Πράπας δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Κυριακίδης, Αρχοντούλης, Σταυροθεόδωρος, Εμμανουή, Λιλολλάρι, Λάλλος, Πιτσίλκας (41’ λ.τρ. Μπάγκας Δ.), Μπέτσης, Ακριβόπουλος, Πράπας.  

Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (81’ λ.τρ. Μπακαϊμης, Καρακάνος, Φορτούνας, Τσάτσος, Τσιάλτας Θ., Λέτσιος, Δεληχάς Β. (68’ Λούτσος), Τσατσελάρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μπλιώνας, Μπασινός.