Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για την Ανθούπολη

Εύκολο ήταν το έργο της Ανθούπολης στο σημερινό παιχνίδι (23/11) κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου (7-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν αρκετές φορές και να φτάσουν σε ένα ακόμη τρίποντο. Η νίκη της Ανθούπολης σε συνδυασμό με την ισοπαλία στη Νεάπολη την φέρνει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν όμως δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο 7’ σέντρα του Πανταζή για την Ανθούπολη, από κοντά ο Μούτσα άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 44’ ο Βλαχάκης με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 53’ ο κ. Δεληγιάννη έδειξε το σημείο του πέναλτι σε μία φάση που βρέθηκε ο Τζιούρας με τον Μούτσα, ο Κωστούλας ευστόχησε για το 3-0. Στη συγκεκριμένη φάση υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για τον καταλογισμό του πέναλτι. Στο 58’ ο Σβερκούλης για τον Κίσσαβο εκτέλεσε το φάουλ, σε κόρνερ έβγαλε ο Ντιντής.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Αγγέλης για τον Κίσσαβο έπιασε ένα ωραίο ανάποδο ψαλιδάκι, με τη φάση να ξεκινά από κόρνερ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 66’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Σβερκούλης για τον Κίσσαβο, η μπάλα πέρασε απευθείας δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 70’ ο Κουβελάς έβγαλε τη σέντρα, ο Κωστούλας δεν πρόλαβε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως παρενοχλήθηκε ο φορ της Ανθούπολης και ζήτησαν πέναλτι.

Στο 74’ ο Μούτσα έκανε τη πάσα στον Αναγνώστη που από κοντά με πλασέ σημείωσε και το 4-0. Στο 87’ ο Αναγνώστης έκανε τη σέντρα και ο Κουβελάς από κοντά σκόραρε για το 5-0.

Στο επόμενο λεπτό ο Μαριγκούδης έκανε τη σέντρα και ο Κουβελάς σκόραρε ξανά για το 6-0. Το τελικό 7-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Τσάτσος από σέντρα του Καραλούλη που πήρε χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Τσάτσος, Λάϊος, Πανταζής (76’ Μαριγκούδης), Καραμπούζης, Σέσι, Μούτσα (76’ Καραλούλης), Βλαχάκης (72’ Καραγιάννης), Αργύρης (61’ Αναγνώστης), Κουβελάς (72’ Καρατζούκος), Κωστούλας.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Ντιντής, Τζιούρας, Τριανταφύλλου (76’ Τόπης), Σβερκούλης, Κότσιας, Μαλάκος (46’ Τσίκος), Κορδέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Δίχρης, Ντανταλής.