Βαθμολογία

Φρένανε τον Οικονόμο ο Ηρακλής

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Ηρακλής Λάρισας και Οικονόμος Τσαριτσάνης σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης. 

Καλύτερο από πλευράς φάσεων το ματς στο πρώτο μέρος, με τον Οικονόμο να ανεβάζει την πίεσή του στην επανάληψη αλλά να μην καταφέρνει να βρει τον τρόπο να σκοράρει. 

Του Χρήστου Δαϊρετζή 

Το ματς: 

Ο Ηρακλής ήταν αυτός ο οποίος πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα. Το νεαρό συγκρότημα του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη όταν στο 6' ο κατέβασε την μπάλα και σούταρε με τον Νούσια να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Δυο λεπτά αργότερα, ο Αυλογιάρης σκόραρε από κοντινή απόσταση με το τέρμα να ακυρώνεται για οφσάιντ έπειτα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού. Στο 21ο λεπτό ο Ζαχαρούλης βρέθηκε σε θέση βολής με τον Κατσιαντώνη να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα και να απομακρύνει σε κόρνερ. 

Κάπου εκεί, οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μπακογιάννη άρχισαν να βελτιώνουν την εικόνα τους. Στο 30ο λεπτό ο Δραχαλίβας εκτέλεσε κόρνερ με την κεφαλιά του Κατσιαντώνη να φεύγει εκτός εστίας. Ο Ηρακλής κατέγραψε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία στο 39ο λεπτό όταν έπειτα από κόρνερ του Καμέα ο Γαργάλας σημάδεψε με κεφαλιά την αριστερή γωνιά του Νούσια με τον τελευταίο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση και να απομακρύνει. Στο 43' οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν μια σημαντική ευκαιρία με την μπάλα να φτάνει στον Σεμερτζίδη έπειτα από φάση διαρκείας, με τον ποδοσφαιριστή του Οικονόμου να αστοχεί στο δεύτερο δοκάρι προ κενής εστίας. 

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μπακογιάννη ήταν εκείνοι που είχαν την μερίδα του λεόντος όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, με τον Ηρακλή να προσπαθεί στις αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 57ο λεπτό ο Δραχαλίβας βρέθηκε σε θέση βολής από την "καρδιά" της περιοχής και έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαγιάννη. 

Από εκεί και πέρα ο Οικονόμος προσπάθησε αρκετά να βρει το γκολ που θα του έδινε την νίκη. Ωστόσο αντιμετώπισε ζητήματα στην τελική πάσα και παράλληλα βρήκε απέναντί του μια συντονισμένη άμυνα με μπροστάρη της τον Δραγατσίκα ο οποίος ήταν απροσπέλαστος στο κέντρο της άμυνας. Η τελευταία άξια προς αναφορά στίγμή σημειώθηκε στο 92ο λεπτό με το φαλτσαριστό σουτ του Ντούφου να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό. 

Διαιτητής: 

Τσιοφλίκη Ανδρομάχη

Βοηθοί: 

Mάνος Βασίλης - Δεδικούσης Γρηγόρης 

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής Λάρισας(Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Mαξακούλη, Αναγνώστου, Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Πατσιαντζής(51' Ράμα), Παπαστόγιας, Γαργάλας, Ζιώγας, Καμέας(58' Βέλλας), Ζαχαρούλης

Οικονόμος Τσαριτσάνης(Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας(70' Ντούφας), Αυλογιάρης, Γκόλτσιος(60' Γκαραλιάκος), Ανασούλης, Τσούτσας(70' Γκαντούλας Η.), Κατσιαντώνης, Σεμετζίδης, Ματούλας, Δραχαλίβας(60' Δριστέλας)