Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 4-1 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων κόντρα στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων για την 9η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝΛ DETOX η οποία ήταν και εμβόλιμη. Έτσι το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά μετά από δύο συνεχόμενες νίκες έφτασε τους 10 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 12η θέση όντας σε ισοβαθμία με τον επόμενο αντίπαλο του τον Κίσσαβο Συκουρίου τον οποίο θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή 26/12 και ώρα 15:00 στο Συκούριο. Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι έμειναν στους 7 βαθμούς και την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν βαρύ από την βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να έχει από την αρχή της αναμέτρησης την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 15′ καταγράφηκε και η πρώτη αξιόλογη τελική προσπάθεια όταν ο Παπακωνσταντίνου “έσπασε” για τον Κρικώνη όμως ο τελευταίος πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 20′ ο Δημολιός βρέθηκε σε θέση βολής από τα δεξιά, έπιασε ένα “γεμάτο” σουτ με τον Σβάρνα να τον σταματά εντυπωσιακά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν κατοχή και είχαν “κατασκηνώσει” στα καρέ των Αγίων Αναργύρων και στο 28′ ο Κερμελίδης πάτησε την μπάλα στον Σταμπουλή όμως το πλασέ του σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ με τον Κερμελίδη να σκοράρει από θέση τετ α τετ μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές στιγμές όταν το σουτ του Δοξαριώτη στο 50′ έδιωξε ο Γεωργαντζάς ενώ στο 58′ ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα αντέδρασε σωστά στην κεφαλιά του Παιδή.

Στο 60′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στα καρέ του Αχιλλέα ο κ. Δημεράς υπέδειξε πέναλτι σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν. Ο Παιδής εκτέλεσε ο Γεωργαντζάς έπεσε στην σωστή γωνία όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Πριν όμως προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να πανηγυρίσουν και με το που έγινε η σέντρα του γκολ ο Αχιλλέας πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Κρικώνης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ταχύτατη ανάπτυξη και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά. Αυτό το γρήγορο γκολ είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ανεβάσουν τις γραμμές τους στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι να βρουν αρκετούς χώρους.

Ο Γκατζουλής στο 65′ είδε τον Σβάρνα να τον σταματά ενώ το σουτ του Σταμπουλή κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ. Ενώ η κεφαλιά του Ποτόσογλου στο 72′ σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 75′ όμως ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει “αέρα” δύο τερμάτων όταν ο Γκατζουλής εκτέλεσε κόρνερ ο Ποτόσογλου έπιασε την κεφαλιά και ο Γκουγκουλιάς με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Στο 85′ ο Αχιλλέας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Κερμελίδη να περνά και τον Σβάρνα όμως δεν πλάσαρε σωστά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου πάτησε περιοχή από τα δεξιά, “έσπασε” στον Κερμελίδη ο οποίος αυτή την φορά δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς): Γεωργαντζάς (88′ Σουλιώτης), Ποτόσογλου, Γκουγκουλιάς, Γιαννακός (65′ Μπρόσκα), Δημολιός, Αετόπουλος, Γκατζουλής (80′ Καρβούνης), Παπακωνσταντίνου (88′ Μπασδάνης), Κρικώνης (65′ Κουρτεσιώτης), Σταμπουλής, Κερμελίδης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Περήφανος (67′ Πλατής), Κατσογιάννης (60′ Τζίκα), Παναγιώτου, Αντωνίου, Ροκάς, Τσινούδης (76′ Φάρα), Νούσιος, Δοξαριώτης (46′ Τζεμολάρι), Παιδής, Φυτιλής (67′ Νούσιας).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Κοτούμπας, Κοντογιάννης.

ΠΗΓΗ