Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Σήμερα στις 13:20 μας διαβιβάστηκε μέσω email αίτημα της ΠΑΕ Λεβαδειακός για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος που είχε οριστεί για την Κυριακή 26/11 και ώρα 15:00.

Η δικαιολογία της ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι ότι ο Δήμος Λιβαδειάς θα πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης στον πρόσφατα εγκατεστημένο χλοοτάπητα του γηπέδου καθώς οι συνεχόμενοι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις 05/11, 08/11, 12/11 και αυτός που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/11 καθιστούν απαραίτητη τη διενέργεια των εργασιών συντήρησής του.

Ξέχασαν όμως να αναφέρουν ότι το διάστημα από 12/11 έως και την Τετάρτη 22/11 είχαν 10 ημέρες για να πραγματοποιήσουν τις τόσο σημαντικές εργασίες του χλοοτάπητα καθώς ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε εκτός έδρας για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αμέσως με την απαντητική επιστολή προς το προεδρείο της SL2 δεν συναίνεσε στην αλλαγή τέλεσης του ανωτέρω αγώνα από την Κυριακή για τη Δευτέρα, καθώς το αίτημα αυτό αποτελεί ξεκάθαρη μεθόδευση με γνώμονα τις γνωστές πρακτικές κάποιων παραγόντων που στόχο έχουν την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.

Εξυπακούεται ότι η βαθμολογική σημασία του συγκεκριμένου αγώνος θα είναι πολύ σημαντική εάν όχι καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Είναι προφανές ότι Η ΠΑΕ ΑΕΛ προειδοποιεί μέσω της επιστολής το προεδρείο της SL2, πως ενδεχόμενη αλλαγή της ορισθείσας εξαρχής ημερομηνίας διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, θα σημαίνει πρωτοφανή συναίνεση στην αλλοίωση της πρωταθλήματος από τη διοργανώτρια.

Κι ενώ επιπροσθέτως είναι γνωστό πανελληνίως από την προηγούμενη εβδομάδα ότι τη Δευτέρα 27/11 πραγματοποιείται η εκδήλωση βράβευσης προπονητών και ποδοσφαιριστών του ΠΣΑΠΠ, στην οποία βράβευση συμμετέχουν 5 στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, εσείς επιλέξατε στον απερίγραπτο ζήλο σας υπέρ του Λεβαδειακού, να απαξιώσετε τον θεσμό των ανθρώπων που καθιστούν το άθλημα βιώσιμο και τον συνδικαλιστικό τους φορέα, παρότι έχετε λάβει σήμερα επιστολή διαμαρτυρίας για την εν λόγω απαράδεκτη συμπεριφορά σας και από τον ΠΣΑΠΠ.

Προς τί ο οίστρος σας κ. Μαρτσούκο για αλλαγή της ημερομηνίας του εν λόγω αγώνος;

Είστε συστρατευμένος στα συμφέροντα του Λεβαδειακού;

Όλα όσα διαδραματίζονται αυτή την στιγμή είναι πρωτόγνωρα καθώς ουδέποτε πραγματοποιείται ημερολογιακή αλλαγή αγώνος χωρίς την συναίνεση των αντιπάλων.

Τα ανωτέρω καθιστούν τον κ. Μαρτσούκο υπόλογο των πράξεων του και απόλυτο σύμμαχο και υπηρέτη των συμφερόντων της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Η πρακτική του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» που ο απαίδευτος κ. Μαρτσούκος εισαγάγει, έχει προ αμνημονεύτων χρόνων απαξιωθεί από το σύνολο του πολιτισμένου κόσμου και δεν συνάδει με το «ευ αγωνίζεσθαι».

Διερωτόμαστε πώς επιδείξατε τόσο μεγάλο ζήλο για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του εν λόγω αγώνος και ανακοινώσατε την αλλαγή αυτή χωρίς να λάβετε υπόψη καν την απάντησή μας.

Ο κ. Μαρτσούκος και το προεδρείο, επιβάλουν με κάθε τρόπο και από την αρχή του πρωταθλήματος τη διευκόλυνση της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ενώ οι επιδόσεις τους για όλα τα σοβαρά και θεσμικά θέματα, που αφορούν στις συμμετέχουσες στη διοργάνωση ΠΑΕ, είναι μηδενικές καθότι η ανικανότητα είναι διάχυτη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει αυτές τις αποφάσεις και εδώ και πολύ καιρό έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Διοίκηση της Super League 2 για τις άστοχες ενέργειές της, αλλά κυρίως για την αδράνειά της σε φλέγοντα θέματα της κατηγορίας που την καθιστά άχρηστη και κυρίως ανυπόληπτη σε ζητήματα όπως τα τηλεοπτικά (ΕΡΤ), bonus τηλεοπτικών δικαιωμάτων περσινής περιόδου, ποσοστό στοιχήματος (κρατική επιχορήγηση), λοιποί χορηγοί και με αυτόν τον τρόπο το Προεδρείο και το Δ.Σ. της Super League 2 γίνεται μέλος της τρόικας σκοτεινών συμφερόντων που σκοπό έχει την μη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και της κατηγορίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κινηθεί νομικά και για την καταχρηστική αυτή απόφαση, τόσο κατά του Προέδρου της SL2 Πέτρου Μαρτσούκου, όσο και οποιουδήποτε άλλου προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας και να υποβαθμίσει την προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της κατηγορίας.

Στην επόμενη συνεδρίαση της SL2 (όποτε και αν την ορίσετε) η ομάδα μας θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου και θα διεκδικήσει νομικά ότι δικαιούται.

Σας καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να αλλάξτε την απόφασή σας χωρίς να καθιστάτε τον εαυτό σας πειθήνιο όργανο των σκοτεινών παράκεντρων.

ΠΗΓΗ