Βαθμολογία

Yποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ το «Sport Travel» του ομίλου «Delopoulos Trans»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει με ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας με την επιχείρηση “SPORT TRAVEL”, η οποία θα είναι “Υποστηρικτής” και στην τρέχουσα επετειακή σεζόν 2023-24.

Ιδρυτές του Sport Travel είναι οι κ.κ. Ζήσης & Δημήτρης Ντελόπουλος, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των εμπορευματικών μεταφορών 25 και πλέον χρόνια, με τον όμιλο των εταιρειών “Delopoulos Trans”.

Έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία, αλλά και αποκτώντας εξαιρετική φήμη στον κλάδο της οδικής μεταφοράς, έρχονται να επεκτείνουν κι άλλο τις δραστηριότητές τους, αυτή τη φορά στον κλάδο της μεταφοράς επιβατών και του τουρισμού. Επενδύοντας στην αγορά σύγχρονου στόλου λεωφορείων, δημιούργησαν στη Λάρισα μια νέα και οργανωμένη επιχείρηση, που αντικείμενό της έχει τη μίσθωση λεωφορείων και τις ποιοτικές υπηρεσίες οργανωμένων εκδρομών, ταξιδιών και μαζικού τουρισμού, τηρώντας ως γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη, την αξιοπιστία και τη συνέπεια.

Το Sport Travel συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά την παράδοση του ομίλου των εταιρειών των αδελφών Ντελόπουλου, ως χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΛ από το 2014.

Sport Travel: Βενιζέλου 73, Λάρισα, τηλ. 2410 921 121, info@sporttravel.gr