Βαθμολογία

Η έκπληξη για τον Λάμπρο Αγγελούλη και η νίκη στο φινάλε!

Μία νέα αρχή έκανε πριν λίγους μήνες ο Λαρισαίος αμυντικός Λάμπρος Αγγελούλης. Ο νεαρός και εξελίξιμος παίκτης, αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική χρονιά με τα χρώματα του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Ο Λάμπρος παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αποκομίσει πολλές εμπειρίες στις ομάδες που έχει αγωνιστεί, τα προηγούμενα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο ίδιος νιώθει πολύ καλά στην ομάδα της Ηγουμενίτσας και δείχνει να περνάει μία πολύ ωραία περίοδο στα επαγγελματικά του, βρίσκοντας μία ομάδα που του ταιριάζει και βγάζει τον καλύτερό του εαυτό μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Δίπλα του πάντα η οικογένειά του, ο πατέρας του Γιώργος που για πολλά χρόνια υπήρξε πρόεδρος στον Αστέρα Μελισσοχωρίου και η αγαπημένη του μητέρα Δήμητρα, του έκαναν έκπληξη, την περασμένη Κυριακή αφού βρέθηκαν στην Ηγουμενίτσα, στο ματς με τον Βατανιακό που είχε μεγάλο σασπένς (2-1) και μάλιστα στο τέλος έβγαλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία!

Όμορφες οικογενειακές στιγμές πραγματικά, με τους γονείς να καμαρώνουν την πρόοδο του παιδιού τους, μέσα από αγώνες και μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ