Βαθμολογία

Ο Βεργής χάρισε τη νίκη στον Μαχητή!

Με τέρμα που σημείωσε στο 76’ ο Γιάννης Βεργής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζούγκα Μαρ., ο Μαχητής Τερψιθέας πήρε το τρίποντο στην Αμπελιά επικρατώντας της Θύελλας Βασιλί με 0-1.

Ο Μαχητής συνεχίζει την ανοδική του πορεία, ενώ από την άλλη οι άνθρωποι Θύελλας Βασιλί εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα. Ο Μαχητής είχε και χαμένο πέναλτι με τον Φούντα το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκατζανάς!

Θύελλα Βασιλί (Κώστας Ρόφαλης-Τάκης Ρόφαλης): Γκατζανάς, Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Β., Ψαλίδας (75′ Καραγιάννης), Αρίφι (55′ Μπερσιάνης), Δημητρόπουλος, Τριανταφύλλου Τ., Γκουντόπουλος, Κατμέρος, Πίσλι (55′ Μαργαρίτης), Βλαχάκης.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Νίκος Χατζημπύρος): Παναγιωτόπουλος, Μαγκούτας, Ζούγκα Μ., Δάσσιος, Ντόντος, Μούμος, Γκάγκος (85′ Αγγελής Αχ.), Τσοπουρίδης (50′ Βεργής), Φούντας (75′ Μπέσιος), Ριζούλης, Φανίδης (85′ Αγγελής Ι.).

*Η Θύελλα Βασιλί ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Αμπελιάς για την παραχώρηση του γηπέδου για την διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων και την άψογη συνεργασία τους.