Βαθμολογία

Πεντάστερος ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!

Εντυπωσιακή η παρουσία του Αστέρα Μελισσοχωρίου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με τον κ. Κώστα Μπακατσή στον πάγκο. Στην κορυφή η ομάδα με καλό ποδόσφαιρο και αποτελεσματικότητα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο σημερινό ματς κέρδισε με 5-0 τον Απόλλωνα Γαλήνης και η ομάδα του Αστέρα δεν άφησε περιθώρια για δεύτερη σκέψη. Στο πρώτο μισό σημείωσε και τα πέντε τέρματα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και τελειώνοντας τις ευκαιρίες.

Στο 12’ φοβερη ενέργεια με μια επαφή ο Μπιρόλ έβγαλε την κάθετη στον Καραμάνο και αυτός με τη μία στον Χριστώνη που μέσα στη μεγάλη περιοχή με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο 22’ ο Χριστώνης έκανε το ένα – δύο με τον Καραμάνο, και ο Παπαδούλης το γκολ για το 2-0. Στο 25’ ο Καραμάνος με ωραία ενέργεια το 3-0 και στο 29’ ο Σδραλης Β. σε ανέβασμα του μέσα στη μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Καραμάνου έκανε το 4-0. Στο 37’ ο Κατσικάρης με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Από την άλλη ο Απόλλων Γαλήνης προσπάθησε όμως φάνηκε πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να έχει σημαντικά αποτελέσματα στη συνέχεια της χρονιάς.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Σδράλης Β. (46’ Σπανός), Γουργιώτης, Μπιρόλ, Κολοβός, Χριστώνης, Νικολαΐδης, Τσιαντούλης (46’ Σδράλης Αλ.), Κατσικάρης (46’ Καραουλάνης), Παπαδούλης (46’ Ράπτης), Καραμάνος (70’ Βόρφη).

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Γιάννης Τσαλάγκας): Μασιάλας, Σουλιώτης, Τζήκας, Γκάνας, Κωστουλας, Ζήκος, Αλεξανδράκης, Μπαλανίκας, Δεμίσης, Μωυσιάδης, Κώτσης. Έπαιξαν και οι: Κουρέτσιος, Γκέκας, Χασιώτης, Γκαράνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Τοπαλσάββας, Κοσμέτου.