Βαθμολογία

Ο Παϊτέρης χάρισε τη νίκη στον Λαρισαϊκό

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (19/11) στο γήπεδο Βιολογικού για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Ο Λαρισαϊκός υποδέχθηκε την Αναγέννηση Ευαγγελισμού με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Παιχνίδι με μεγάλο σασπένς και δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων με τον εξαιρετικό Παϊτέρη. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε με τον Ευαγγελισμό να ανεβάζει «στροφές» και να σημειώνει δύο γκολ με τον Λιακόκαπα και σίγουρα το ματς απέκτησε ενδιαφέρον.

Ο Λαρισαϊκός ήταν ψύχραιμος στο φινάλε και πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο. Στο 8’ ο Παράφορος για το Λαρισαϊκό έκανε το σουτ πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παϊτέρης έκανε ωραία ενέργεια αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Στο 11’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον πολύ καλό Κίτσα να κάνει ιδανική πάσα στον Παϊτέρη και αυτός με ωραίο τελείωμα να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Στο 15’ ο Παϊτέρης είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Νινίκας έκανε το σουτ που πέρασε άουτ. Με τη συμπλήρωσε 20 λεπτών, ο Παϊτέρης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Στο 27’ ο Τσάτσος για τον Ευαγγελισμό βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, σε κόρνερ πολύ ωραία έδιωξε ο κίπερ του Λαρισαϊκού.

Στην επανάληψη στο 62’ ο Παϊτέρης έκανε το σουτ από πλάγια, έδιωξε σωτήρια ο κίπερ του Ευαγγελισμού.

Στο 74’ ο Λαυρέντης Λιούρας που ήταν από τους καλύτερους του Ευαγγελισμού, εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, μπλόκαρε σταθερά ο κίπερ του Λαρισαϊκού.

Στο 76’ ο Ευαγγελισμός μείωσε με τον Ευριπίδη Λαγιόκαπα να πιάνει ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ, η μπάλα πήγε πρώτα στο δοκάρι και στην επαναφορά μπήκε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 86’ ο Βάσσος που πέρασε ως αλλαγή σκόραρε με ιδανικό τελείωμα από κοντά για το 3-1, ενώ στο 88’ ο Λαγιόκαπας διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από δοκάρι του Κότυλη.

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσος Aλ., Παράφορος, Δέλλας, Πατέτσος Ρ., Κωνσταντάς, Κίτσας (49’ λ.τρ. Μικερτζής), Νινίκας (68' Βάσσος), Κουλούρης, Κουρούκας (68’ Ακρίβος), Παϊτέρης, Σκέντζας (85’ Θεοδώρου).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Λαγιόκαπας Λ. (65’ Δαχλύθρας), Καλογιάννης, Καντολάρι (46’ Βαλατσός), Ντόκος, Νούλας, Τσάτσος (46’ Γκαραβέλης), Μπαλατσός (65’ Τρανός), Λιούρας Λαυρ., Καρέλας (69’ Κότυλης), Λαγιόκαπας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μπατζιανούλης, Τσένος.