Βαθμολογία

«Πράσινο» το ντέρμπι | 2-1 ο Οικονόμος τον ΠΟ Ελασσόνας

Σε ένα ντέρμπι που ξύπνησε μνήμες του ένδοξου παρελθόντος και των δύο ομάδων, ο δεύτερος της βαθμολογίας Οικονόμος, υποδέχθηκε στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας»  τον πρωτοπόρο ΠΟ Ελασσόνας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας από νωρίς να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Η γηπεδούχος ομάδα θα το καταφέρει και θα προηγηθεί στο 16 με κοντινή προβολή του Αυλογιάρη.

Ο ΠΟΕ όμως θα έχει απάντηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιάκου ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με δυνατές μονομαχίες, χωρίς όμως πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μέχρι που φτάσαμε στο 69’ όταν ο Ματούλας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ του Οικονόμου.

Στο 89’ ο ΠΟΕ θα έχει την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά ο Νούσιας μπλόκαρε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μουλτσιάς

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα, μια νίκη που την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Φάσεις - γκολ

16' Μετά από εκτέλεση κόρνερ και αναταραχή στην περιοχή του ΠΟΕ, τελικός αποδέκτης της μπάλας θα είναι ο Αυλογιάρης που με κοντινή προβολή, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Οικονόμου.

30’ Μετά από μακρινή μπαλιά ο Δραχαλίβας βρέθηκε απέναντι από τον Γούπο, θα κάνει το σουτ με τον τερματοφύλακα της Ελασσόνας να αποκρούει σε κόρνερ.

37’ Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιάκου, ο ΠΟΕ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

69’ Ο Ματούλας εκμεταλλευτικέ τον δυνατό αέρα και με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γούπου κάνοντας το 2-1.

89’ Πέναλτι για τον ΠΟΕ, το εκτέλεσε ο Μουλτσιάς με τον Νούσια να μπλοκάρει τη μπάλα.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Μιφτάρι, Γκαντούνας Ηλ. (65’ Ντούφας), Αυλογιάρης, Γανός, Αθανασούλης, Δραχαλίβας Στ. (57’ Μπουμπουνάρας), Κατσιαντώνης, Σεμερτζίδης, Ματούλας, Γκαραλιάκος (46 Τσούτσας).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Κριεζής (72’ Ζαγλιαβός), Κορτσάρι, Λαγός, Περτζιόνι (72’ Κουκουλης), Καραμούλας, Γκαμπέτας Καραγκούνης, Ρολντάν (81’ Κωνσταντινίδης), Τσιάκος, Μουλτσιάς.

ΠΗΓΗ - Ανδρέας Νικούλης