Βαθμολογία

Τρίποντο με Κρητικό η Αναγέννηση Καλοχωρίου!

«Χρυσό» αποδείχθηκε το γκολ του Μιχάλη Κρητικού στο 55’ αφού ήταν το μοναδικό και έδωσε τη νίκη στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, απέναντι στη Δόξα Ραχούλης για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Χειμαδίου ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με νέα παιδιά. Η Δόξα Ραχούλας είχε οκτώ βασικές απουσίες και έτσι έπαιξαν παιδιά από 15-18 ετών.

Το ματς ήταν μοιρασμένο με πολλές μονομαχίες. Στο 15’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρητικού, απέκρουσε ο Πριναράκης. Ενώ στο 20’ ο Γιάννης Νταφούλης έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Παπαναστασίου.

Στο 35’ το σουτ του Μάριου Λίταινα έφυγε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Δημήτρης Ρίζος έχασε μοναδικό τετ α τετ.

Στο 55’ ύστερα από φάουλ του Γιώργου Νούσιου, ο Ιλιάζι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εκεί ο Μιχάλης Κρητικός την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0

Η Δόξα Ραχούλης στάθηκε άτυχη, αφού στο 80’ κέρδισε πέναλτι με τον Γιάννη Νταφούλη, εκτέλεσε ο ίδιος, όμως απέκρουσε ο Παπαναστασίου και έτσι έμεινε το 1-0 μέχρι τέλους.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Μιχάλης Λίταινας): Παπαναστασίου, Στραβέλας, Μπλούφας, Ιλιάζι, Καραντώνης, Λίταινας Σ. (20’ λ.τρ. Μουράνι), Λίταινας Μ., Έξαρχος Γ. (87’ Σαμαρίνας), Νούσιος Γ., Κρητικός, Δούρος (70’ Πατρίκης).

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Δαβίδης, Λαρίσης (55’ λ.τρ. Πατρικιάδης), Καλαϊτζόπουλος (80’ λ.τρ. Μηταλούλης), Παπαδημητρίου, Ζάτσε, Τζανακούλης, Γκιούρης, Ψάρρος (43’ λ.τρ. Γελατζόπουλος), Νταφούλης, Ρίζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Τζιμούρτος, Διαμαντής.