Βαθμολογία

Υπόθεση ενός ημιχρόνου για τον Κίσσαβο Συκουρίου

Ο Κίσσαβος Συκουρίου πήρε μία σημαντική νίκη (3-0) απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου και έτσι ανέβηκε στο βαθμολογικό πίνακα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν που χάρισε τη νίκη στον Κίσσαβο, αφού πέτυχε και τα τρία γκολ.

Στο 14’ ύστερα από πάσα του Δημήτρη Σβερκούλη, ο Νίκος Κώτσιας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 25’ το φάουλ εκτέλεσε από πλάγια ο Δημήτρης Σβερκούλης και την προβολή ο Δημήτρης Αγγέλης για το 2-0.

Ενώ στο 36’ εντυπωσιακό σουτ του Ζήση Μαλάκου στην κίνηση, η μπάλα πήγε στο απέναντι «γάμα» για το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Από την άλλη η Δόξα Αργυροπουλίου δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, ήταν άτυχοι και με τραυματισμούς στο ματς και ουσιαστικά «πλήρωσε» τα τρία γκολ του πρώτου ημιχρόνου, αφού δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς.

Ο κ. Αποστόλης Τσιανάκας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει δύο νεαρά παιδιά, τον 14χρονο Κλόντι Γιάκου και τον 15χρονο Παναγιώτη Αλίγκα.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου Κ., Λανάρας, Τζούρας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Ντιντής, Κορδέλας (80’ Τσίκος), Σβερκούλης (82’ Γιάκου Κ.Λ.), Πλιάγκας (30’ λ.τρ. Φαρμάκας), Μαλάκος (46’ Τριανταφύλλου), Κότσιας (82’ Αλίγκας).

Δόξα Αργυροπουλίου (Φεραίος Γιαννακός): Μπουρονίκος, Καραμπάλιος (84’ Φουρκιώτης), Κίτσιος Π. (84’ Λέκα), Κίτσας (46’ λ.τρ. Κάσα), Δασκαλόπουλος, Τσιρογιάννης, Καλογιάννης (84’ Μουρούκου), Γκάτης, Σακοράφας, Κίτσιος Δ. (46’ λ.τρ. Καμαγιάννης), Βογιατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Νάκας, Κοντογιάννης.