Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Ομορφοχώρι και Αμυγδαλή

Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο γήπεδο Ομορφοχωρίου ανάμεσα στην τοπική Δόξα και την Δόξα Αμυγδαλής με τελικό σκορ 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος αφού πέτυχαν δύο γκολ, είχαν χαμένο πέναλτι και χαμένες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη το Ομορφοχώρι ανέβασε «στροφές» και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 14’ ύστερα από πάσα του Χρυσικού, ο Φλάβιο Κολέτσι με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 27’ πέναλτι κέρδισε ο Ανδρέας Χρυσικός, εκτέλεσε ο Νίκος Μπαμπάλης, απέκρουσε όμως ο έμπειρος Μπίτης.

30’ και 35’ χαμένα τετ του Φλάβιο Κολέτσι για την Αμυγδαλή. 38’ και 40’ χαμένες ευκαιρίες με Καψάλη – Στεργίου επίσης για τους φιλοξενούμενους.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο 40’ οι παίκτες του κ. Λάζαρου Λαζαρίδη έκαναν και το 0-2, όταν ο Βάϊος Στεργίου έβγαλε την κάθετη πάσα, για τον Χρυσικό, που πέρασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα για το δεύτερο γκολ της Αμυγδαλής.

Στην επανάληψη στο 50’ και 55’ έχασε ευκαιρίες ο Φλάβιο Κολέτσι για την Αμυγδαλή.

Η Δόξα Ομορφοχωρίου μείωσε στο 69’ σε 1-2 με τον Μπέλλο και στο 75’ οι παίκτες του κ. Μανώλη Γαραζανάκη, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι με τον Μουστάκα.

 Στο 90’ πέναλτι κέρδισαν οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Καπετάνιου από τον Κοσμά με τον επιθετικό του Ομορφοχωρίου να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Καρανικόλας, Μωραΐτης Θ., Μαξιμιάδης, Μουστάκας, Αντώνιου, Δαμασουλιώτης, Χατζόπουλος (70’ Μωραΐτης Γ.), Λουκά, Μπέλλος, Καπετάνιος.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Κουτίνας, Ανδρέου, Ντινούλης, Αποστολόπουλος, Μπαμπάλης, Καψάλης (65’ Ντάφης), Στεφανούλης (60’ Μπίλλης), Χρυσικός, Στεργίου, Κολέτση Φ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Τάνας, Μίτης.