Βαθμολογία

Πρόκριση στο Κύπελλο για το Βλαχογιάννι

Η Δόξα Βλαχογιαννίου συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, αφού επιβλήθηκε με σκορ 3-5 του Τυρνάβου σε ένα ματς με πολλά γκολ!

Να τονίσουμε πως οι δύο ομάδες θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους και την Κυριακή αλλά στο Βλαχογιάννι για το θεσμό του πρωταθλήματος αυτή τη φορά.

Το Βλαχογιάννι στο 20’ άνοιξε το σκορ με τον Αποστόλη Λιάκο με σουτ μετά από προσπάθεια του Κοντοθανάση και απόκρουση του Χυσκουρτάι για το 0-1.

Στο 22’ ο Δημήτρης Γκουρομπίνος αξιοποίησε την ωραία προσπάθεια του Κυπαρίσση και έκανε το 0-2 και στο 35’ ο ίδιος παίκτης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 38’ ο Γιώργος Πέτρου έκανε και το 0-4 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 57’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σωκράτη Φακίτσα έγινε και το 0-5!

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα 83’-90’, πέτυχαν τρία τέρματα με τους Γιάννη Πέτρου, Τσέκο Πατρίκου και Ρονάλντο Τσατσελάρι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5. Οι νικητές είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Δούκα (7’, 70’), Λιάκο (29’) και Κυπαρίσση (74’).

Για τον Τύρναβο ευκαιρίες έχασαν οι Μπουζούκας Λ. (24’), Μπουζούκας Θ. (48’) Κοτρούτσιος (60’), Γαλάρας (73’) και Πατρίκου (77’).

Τύρναβος (Αποστόλης Κορομηλάς): Χυσκουρτάι, Λάζος Γ., Γκέγκα (39’ Τσατσελάρι), Σιούτης (39’ Γκόγκουρας), Λέτσιος Γ. (39’ Μπουζούκας Θ.), Μπουζούκας Λ., Τοψίδης, Χότζα (46’ Γαλάρας), Κοτρούτσιος, Πέτρου Ι., Στεμπάρι (46’ Πατρίκου).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Γκουντούλας, Παληγιάννης, Νέτζο, Δούκας, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος Δ. (62’ Παπανικολάου Γ.), Αθανασούλης (46΄Τσουλχάι), Κοντοθανάσης, Φακίτσας Σ. (70’ Ναβροζίδης), Λιάκος (46’ Γκουρομπίνος Β.), Πέτρου Γ. (75’ Παπανικολάου Αθ.).