Βαθμολογία

Πρόκριση για την Αναγέννηση Ολύμπου απέναντι στον μαχητικό Αετόλοφο

Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ στον Αετόλοφο, ανάμεσα στον τοπικό Αετό και την Αναγέννηση Ολύμπου, με τελικό σκορ 2-3 και πρόκριση στην επόμενη φάση για την ομάδα του κ. Κώστα Κουτσούκη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνο που είχε και τα τέσσερα γκολ, ένα για τους γηπεδούχους και τρία για τους φιλοξενούμενους. Το ματς είχε μηδαμινές ευκαιρίες, προηγήθηκε ο Αετόλοφος στο 18’ με το πλασέ του Αντώνη Βούζα από πλεονεκτική θέση, ύστερα από την πάσα του συμπαίκτη του Αντώνη Ραμάϊ (1-0).

Στο 36’ όμως μετά από «κλέψιμο» του Νότη Κολλάτου που έδωσε για τον Ίλντι Τζίκα και αυτός με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα που κόντραρε αρχικά στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 42’ ύστερα από ωραία ενέργεια του Κλεάνθη Ράχη από δεξιά, που έκανε τη συρτή πάσα στο δεύτερο δοκάρι και πάλι για τον Ίλντι Τζίκα, έφερε το δεύτερο γκολ και το 1-2.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου και στο 46’ ο Ράχης ξέφυγε από την άμυνα και μόνος του κατά μέτωπον έκανε το σουτ και νίκη τον Ζεϊμπέκη για το 1-3.

Στην επανάληψη ο Αετόλοφος ανέβασε «στροφές». Έτσι στο 63’ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Αντώνης Ντελής, όπου από θέση τετ α τετ αστόχησε.

Το επόμενο λεπτό ο Ραμάϊ έκανε το σουτ, με υπερένταση έδιωξε ο Σουλιώτης σε κόρνερ. Ενώ στο 65’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ραμάϊ, το πρώτο σουτ έκανε ο Σπύρος Ντελής η μπάλα κόντραρε, στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακός έκανε το δεύτερο σουτ η μπάλα δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 74’ μείωσε ο Αετόλοφος σε 2-3 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραμάϊ και έτσι μπήκε και πάλι στο παιχνίδι.

Στο 84’ καλό σουτ του Ράχη από κοντά τον σταμάτησε με τα πόδια ο Ζεϊμπέκης. Τρία λεπτά μετά δύο κόκκινες κάρτες δέχθηκαν ο Τζήκα Ίλντι για την Αναγέννηση Ολύμπου και ο Αντώνης Ραμάϊ για τους γηπεδούχους.

Στο 95’ το σουτ του Ρίτσι για τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια του Σινάνι έδιωξε με τα πόδια ο Ζεϊμπέκης.

Δίκαιη ήταν η πρόκριση για τον Αναγέννηση Ολύμπου που πήρε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο και φάνηκε πως όσο και να προσπάθησε στην επανάληψη ο Αετόλοφος κάνοντας μία φιλότιμη προσπάθεια δεν έφτασαν τα δύο γκολ που σημείωσε.

*Η νίκη – πρόκριση για την Αναγέννηση Ολύμπου είναι αφιερωμένη στον Βασίλειο Ρήγα που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, διότι ο γιος του Δημήτρης είναι μέλος της διοίκησης.

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Ζεϊμπέκης, Μπατζογιάννης, Κοντοδήμος, Παντελιάδης, Ηλιάδης Σ. (82’ Τζουβάρας), Κολομητρούσης (56’ Μαλλιάρας), Ντελής Σ. (82’ Καψάλης Γ.), Βούζας (56’ Στεμπάρι), Ραμάϊ, Ντελής Α. (66’ Ηλιάδης Β.), Γιαννακός.

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Σουλιώτης, Βρακάτος (46’ Σινάνι), Τζιόλας (83’ Περόϊ), Καραβάνας, Δελητζάνης, Περόϊ Κ. (46’ Μπουλάρι), Ρίτσι (95’ Κόγια), Κολλάτος, Ράχης, Τζήκα Α., Τζήκα Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μπατζιανούλης, Μπασινός.