Βαθμολογία

Πρόκριση με εντυπωσιακό σκορ για την Αστραπή Ν.Π.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Αστραπή Νέας Πολιτείας απέναντι στη Θύελλα Βασιλί για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Η ομάδα του κ. Γιώργου Καφφέ και του κ. Θανάση Τσουμάνη επικράτησε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού με σκορ το ευρύ σκορ 6-1!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ωραία ποδόσφαιρο από τους νεαρούς παίκτες της Αστραπής και μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επανάληψη έφεραν το μεγάλο αυτό σκορ που θα δώσει μεγάλη ψυχολογία στα παιδιά της ομάδας και κυρίως στους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία.

Η υπεροχή της Αστραπής φάνηκε από το πρώτο μέρος, παρότι το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0. Στην επανάληψη η Νέα Πολιτεία σημείωσε πέντε τέρματα και έφτασε εύκολα στην επικράτηση.

Πολλές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους και αναγκαστικές αλλαγές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης. Στο 5’ σουτ μακρινό του Καλτσά, σε κόρνερ έβγαλε ο τερματοφύλακας του Βασιλί.

Στο 12’ από κούρσα του Αλευρά, ο Φουρκιώτης από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά νέο σουτ του Φουρκιώτη από κοντά μπλόκαρε σταθερά ο κίπερ από το Βασιλί.

Στο 44’ σουτ δυνατό του Τόπη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 45’ κόρνερ του Γιαχνή για το Βασιλί, σε νέο κόρνερ έδιωξε ο τερματοφύλακα της Αστραπής.

Στο 48’ από πλάγια σέντρα του Σταθάκου, ο Φουρκιώτης το 2-0. Στο 53’ ο Καλτσάς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 με τακουνάκι αλά Σαμάτα, με τη φάση να ξεκινά από κόρνερ του Νικολακούλη.

Στη συνέχεια μείωσε σε 3-1 με τον Καραγιάννη το Βασιλί στο 65’. Στο 82’ «κλέψιμο» της μπάλας από τον Κατσιάνο, έδωσε τη μπάλα στον 15χρονο Νικολακούλη και αυτός κάθετη πάσα στον Τσανά που έκανε το 4-1.

Ενώ στο 86’ φανταστικό τρίγωνο μεταξύ του Τσιανάκα – Τσανά – Βράκα με σουτ του τελευταίου και το 5-1. Ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Φουρκιώτης με προσωπικό του χατ τρικ, μετά από ωραία σέντρα του μικρού Σακελλάρη με το γκολ να σημειώνεται με κοντινή κεφαλιά.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θ., Δημοβέλης, Τόπης (60’ Σακελλάρης), Κατσιάνος, Καλτσάς, Βλησαρούλης (60’ Νικολακούλης), Αλευράς (55’ Τσανάς), Γκαντέλας (60’ Τσιανάκας), Φουρκιώτης, Αρχοντής (55’ Βράκας), Σταθάκος.

Θύελλα Βασιλί (Κώστας - Τάκης Ρόφαλης): Γούσιος, Τριανταφύλλου Γ., Αλεξίου, Μπόγκας (34’ λ.τρ. Γιαχνής – 62’ λ.ρ. Καραγιάννης), Τριανταφύλλου Α., Δημητρόπουλος, Βλαχάκης, Τλούπας (46’ Αρίφι), Ζαγγανάς, Γκουντόπουλος, Κατμέρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Κοτούμπας, Ντελέζος.