Βαθμολογία

Πρόκριση για το Μακρυχώρι, απέναντι στη μαχητική Αμυγδαλή!

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη για την 2η φάση του 2ου ομίλου του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ανάμεσα στην Δόξα Αμυγδαλής και τον φιλοξενούμενο Αετό Μακρυχωρίου με τελικό σκορ 1-3 και πρόκριση για την ομάδα του κ. Βασίλη Ταχτιντή στην επόμενη φάση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία με την Δόξα Αμυγδαλής να μετέχει στην Γ’ ΕΠΣΛ και τον Αετό Μακρυχωρίου μία κατηγορία ψηλότερα.

Ανεξαρτήτου σκορ, το παιχνίδι μέχρι το τέλος παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πάντοτε διαφορετικός από το πρωτάθλημα.

Απουσίες υπήρχαν εκατέρωθεν αφού το ματς έγινε καθημερινή, όμως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έπαιξαν με πολύ πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Δόξα Αμυγδαλής στάθηκε κυριολεκτικά στο ύψος της, αφού ήταν μαχητική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Από την άλλη ο Αετός Μακρυχωρίου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 21’, όταν ωραία ασίστ έβγαλε ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος για τον Γιώργο Λάλλα με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Στο 29’ ο έμπειρος Αποστόλης Γκαμπέτας, είδε αφύλακτο τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, του έβγαλε την πάσα, με τον τελευταίο να περνάει τον αμυντικό και με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε με αξιώσεις στο ματς, αφού μείωσε στο 50’ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ανδρέας Χρυσικός και εκτέλεσε ο Νίκος Μπαμπάλης για να γίνει το 1-2.

Στο 67’ ο Γκαμπέτας πέρασε με προσποίηση τον αμυντικό και με ωραίο σουτ έκανε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 88’ καλό σουτ από τον ίδιο παίκτη, έδωσε με τα πόδια ο Κοσμάς.

*Ο προπονητής της Δόξας Αμυγδαλής κ. Λάζαρος Λαζαρίδης φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά και φυσικά η ομάδα του θα μπορέσει να έχει καλά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα εάν αγωνιστεί όπως τη σημερινή ημέρα.

*Συνεχίζει δυναμικά και στους δύο θεσμούς (πρωτάθλημα – Κύπελλο) ο Αετός Μακρυχωρίου που με τον τεχνικό κ. Βασίλη Ταχτιντή στον πάγκο και τα παιδιά από το χωριό έχουν δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα που βλέπει ψηλά.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Κολέτσι Φ., Κουτίνας (75’ Γραμμενίδης), Ντινούλης, Αποστολόπουλος, Κερμελιώτης (78’ Ανδρέου), Μπίλλης (72’ Οσμάνι), Μπαμπάλης, Χρυσικός, Στεργίου, Καψάλης.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Τσικρίκης, Μπλάντας, Γιαννακόπουλος (70’ Γραβάνης), Πέππας, Σουπεκιώτης, Μανωλόπουλος, Κοτρώτσιος, Γκαμπέτας, Γκαμπούρας (77’ Μητσογιάννης Ε.), Μπιτσαράς (52’ Στάμος), Λάλλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Μπατζιανούλης, Ντελέζος.