Βαθμολογία

19ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Τύρναβος – Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας»

Ο Δήμος Λαρισαίων, η ΔΗ.Κ.Ε.Λ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας), ο Δήμος Τυρνάβου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και με την στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας, του ΣΔΥΝ.Λάρισας, της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων συνδιοργανώνουν τον 19ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο με την επωνυμία ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ ¨Στέλιος Καντώνιας¨ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Πρόκειται για πιστοποιημένο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF, που διεξάγεται στην διαδρομή Τύρναβος - Λάρισα. Οι Οργανωτές εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων και το οικογενειακό τους περιβάλλον, προσβλέπουμε και στους ανεξάρτητους δρομείς, ελεύθερους ασκούμενους ή περιπατητές, καθώς και σε αθλούμενους άλλων αθλημάτων και μάλη κοινωνικών ομάδων που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας από την Τρίτη 21/11/2023 έως την Τρίτη 05/12/2023 στον παρακάτω σύνδεσμο (link) εγγραφών:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=57ca4039945951ec063fccfbcdc2ae41&l=GR

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Η προκήρυξη του 19ου Ημιμαραθώνιου