Βαθμολογία

Συναρπαστικό ματς στη Ραχούλα που κρίθηκε στις καθυστερήσεις!!!

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στην Ραχούλα την Κυριακή (12/11) για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος – 2η αγων.), ανάμεσα στην Δόξα Ραχούλας και την Δάφνη Γλαύκης (0-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Δύο πολύ καλές ομάδες που πραγματικά «στολίζουν» την κατηγορία, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος η Γλαύκη είχε μία ελαφρά υπεροχή, χάθηκαν τέσσερις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν στο 29’ και κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Ραχούλα ανέβασε «στροφές» και τα νεαρά παιδιά στάθηκαν με αξιώσεις στο ματς και σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ αν το είχαν πιστέψει.

Τίποτα δεν προμήνυε το γκολ που ήρθε στις καθυστερήσεις για την Γλαύκη, όμως οντότητα σε αυτό έδωσε ο έμπειρος παίκτης της Δάφνης που πέρασε αλλαγή, ο Κώστας Τσιάρας που βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν «έκλεψε» αρχικά με τακουνάκι και με διπλή προσπάθεια και πλασέ πέτυχε τη νίκη για την ομάδα του. Σίγουρα και η Ραχούλα δικαιούταν ένα γκολ βάσει των ευκαιριών που καταγράφηκαν στο παιχνίδι.

Ενάμιση χρόνο απουσίασε η Ραχούλα από τα αγωνιστικά δρώμενα, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου που αγαπούν την ομάδα του χωριού τους, έδωσαν και πάλι πνοή στη Δόξα, ξεκινώντας από την Γ’ ΕΠΣΛ, με επτά τουλάχιστον νεαρούς που κατάγονται από το χωριό.

Πρόεδρος στην ομάδα που είναι και ψυχή της Ραχούλας, εδώ και πολλά χρόνια είναι ο πολύ αγαπητός κ. Βασίλης Σταμουλάκης, έχοντας δίπλα του άξιους συνεργάτες.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 28’ καλό σουτ του Καλογιάννη από κοντά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Τζιότζιου βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 32’ το σουτ του Τσιώλη Ν. κατέληξε άουτ. Ενώ στο 44’ καλό σουτ του Νταφούλη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι παίκτες της Ραχούλας στην επανάληψη είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες  και να σκοράρουν με τους Τζανακούλη (47’) και Νταφούλη (61’), με τον Αραμπατζή να κάνει σημαντικές αποκρούσεις.

Στο 63’ μια κεφαλιά του Μητροδήμου έφυγε άουτ και στο 75’ ο Τσιώλης δεν σκόραρε για τη Γλαύκη σε τετ α τετ.

Α.Ε Δόξα Ραχούλας (Κώστας Γούλας): Πριναράκης, Λαρίσης, Δαβίδης, Παπαδημητρίου, Καλαιτζόπουλος, Τζανακούλης, Ρίζος (50’ λ.τρ. Ζάτσε), Αργυρακούλης (76’ λ.τρ. Ψάρας), Γκιούρης (84’ Γελαντζόπουλος), Νταφούλης, Θεοχαρούλης.

Δάφνη Γλαύκης (Σάκης Τσιάρας): Αραμπατζής, Μητροδήμος Δ. (60’ Καραγιάννης Ι.), Γκουντουβάς (80’ Τσιάρας), Σελήνης, Μπλέτσας, Αδαμούλης, Τζιότζιος, Τσανάκας Χ., Τσιώλης Ν., Μητροδήμος Ραφ., Καλογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Βελεσιώτης, Τσακνάκης.