Βαθμολογία

Έκανε το καθήκον της η Ανθούπολη

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (12/11) στο γήπεδο της Ανθούπολης, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ιπποκράτη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προσθέσουν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους αφού επικράτησαν με το ευρύ σκορ 4-1 του μαχητικού Ιπποκράτη. Η αναμέτρηση τα είχε όλα. Αρκετά γκολ, αποβολή και… δοκάρια!

Ο έμπειρος φορ της Ανθούπολης Αλέκος Κουβελάς είχε πολλά κέφια και πήρε από το χέρι την ομάδα του και την βοήθησε τα μέγιστα για το τρίποντο. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη ο Ιπποκράτης παρότι είχε απουσίες, παρατάχθηκε ανταγωνιστικός και έδειξε πως θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία με αξιώσεις.

Στο 2’ φάουλ του Αναγνώστη, σουτ ο Κουβελάς, η μπάλα δοκάρι και έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουβελάς ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 21’ ο πολύ καλός Αναγνώστης έκανε το πρώτο σουτ, μπλόκαρε ασταθώς ο Αρκουδής και στην επαναφορά ο Κουβελάς πάλι με κοντινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο 24’ ο Πανταζής από πλάγια έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Αρκουδής.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μήτρος Χ. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (για χέρι) μείωσε σε 2-1. Στο 32’ ακυρώθηκε γκολ της Ανθούπολης με τον Κουβελά για χέρι.

Στο 36’ σέντρα του Πανταζή, κεφαλιά «ψαράκι» του Κουβελά, η μπάλα λίγο άουτ. Και στο 40’ ο Αναγνώστης έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Αρκουδής και στην επαναφορά ο Κωστούλας από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου (3-1).

Στην επανάληψη η Ανθούπολη κέρδισε πέναλτι στο 50’ με τον Κουβελά, ο Αναγνώστης το εκτέλεσε, ο Αρκουδής απέκρουσε. Στο 77’ σουτ του Κωστούλα, απέκρουσε ο Αρκουδής.

Στο 90’ ο Βίλλης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα και έτσι ο Ιπποκράτης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Στο 92’ απευθείας φάουλ του Λάϊου, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Σινάν που μπήκε αλλαγή και έδωσε «πνοή» στην επίθεση της Ανθούπολης, κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αναγνώστης για το τελικό 4-1.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης (79’ Σινάν), Τσάτσος, Λάϊος, Πανταζής, Αναγνώστης, Κουβελάς (78’ Καρατζούκος), Σέσι (86’ Κατσαμπέλας), Κωστούλας, Παπαδάκος (86’ Μαριγκούδης), Βλαχάκης (71’ Αργύρης).

Ιπποκράτης (Γιώργος Χατζής): Αρκουδής, Ντόβας (69’ Φραχόλι Κ.), Κωστάκης, Φραχόλι Φ. (63’ Παπακωνσταντίνου), Βίλλης, Βούγιας, Μήτρος Β., Αλλιάϊ, Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Γεωργούλας (46’ Μήτρος Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Κοσμάνος, Γρηγοριάδης.