Βαθμολογία

Ήττα με παράπονα για την ΑΕ Κιλελέρ

 

Εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Καστοριά γνώρισε η ΑΕ Κιλελέρ σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης για την 10η Αγωνιστική του Β' Ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο Πάλλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης. 

Μέτρια εμφάνιση από την Λαρισινή ομάδα στο πρώτο μέρος που προσπάθησε στην επανάληψη και αδικήθηκε στο φινάλε με τον διαιτητή Πέτσα να κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Μπαρούτα στο 92ο λεπτό που θα έδινε την δυνατότητα στην ομάδα του Κώστα Κατσάρα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Του Χρήστου Δαϊρετζή 

Το ματς: 

Oι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να δείχνουν να μην έχουν φαντασία και να δυσκολεύονται ιδιαιτέρως στην δημιουργία ευκαιριών. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην ομάδα του Γιάννη Κατσαρού και σημειώθηκε στο 13ο λεπτό όταν ο Μανακίτσας σούταρε με εξωτερικό φάλτσο με τον Μπεκτέσι να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία. Ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από όμορφη πλαγιοκόπηση η μπάλα έφτασε στον Πάλλα που έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Μπεκτέσι να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. 

Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση συνεχίστηκε με την μπάλα να παίζεται στον χώρο του κέντρου στον οποίο σημειώθηκαν αρκετές δυνατές μονομαχίες και μαρκαρίσματα. Στα τελευταία 10' του πρώτου μέρους οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 39ο λεπτό με τον Παπαγεωργίου Θ, να εκτελεί φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Τσαρούχα να απογειωθεί και να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Η Καστοριά έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο 45ο λεπτό όταν ο Τσάκνης με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την καρδιά της περιοχής με τον Πάλλα να κάνει την κεφαλιά και τον Μπεκτέσι να του λέει "όχι". 

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η αναμέτρηση δεν είχε κάτι αξιόλογο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν αμφότερες να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να παγώσουν το γήπεδο και να προηγηθούν στο 57ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Τσάνι απείλησε αρχικά με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι για μαρκάρισμα του Παπαγεωργίου Β. στον Τσελέπη. Ο Πάλλας ανέλαβε την εκτέλεση και με εύστοχο χτύπημα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. 

Πέρα από αυτό το σημείο, η ΑΕ Κιλελέρ ανέβασε την απόδοσή της. Ο Κώστας Κατσάρας "ανακάτεψε την τράπουλα" προσπαθώντας να κάνει πιο απειλητική και πιεστική την ομάδα του. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις. Για να δούμε την επόμενη αξιόλογη στιγμή έπρεπε να φτάσουμε στο 90ο λεπτό όταν ο Βαγένας εξαπέλυσε ένα συρτό σουτ με τον Τσαρούχα να διώχνει σε κόρνερ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μπαρούτας δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής με τον διαιτητή Πέτσα να μην καταλογίζει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ποδοσφαιριστή της Λαρισινής ομάδας. 

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς, με την ομάδα του Κώστα Κατσάρα να γνωρίζει την ήττα και να μην έχει καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο σε κάθε περίπτωση έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα. 

Διαιτητής: 

Πέτσας(Τρικάλων)

Βοηθοί: 

Αλεξόπουλος(Τρικάλων) - Κατσαρός(Ευρυτανίας) 

Οι συνθέσεις: 

AE Κιλελέρ(Κώστας Κατσάρας): Μπεκτέσι, Παπαγεωργίου Β.(86' Ελέζι), Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης(61' Κούκος), Χατζής(46' Παρασκευούδης), Αλτάνης(73' Τσακίρης), Παπαγεωργίου Θ.(81' Σούμπασι), Χασομέρης, Βαγένας

Καστοριά(Γιάννης Κατσαρός): Τσαρούχας, Σβιρός(73' Σαββόπουλος), Φωλίνας(61' Μωΰσιάδης), Μαγγίζης, Καπλάνι, Πάλλας(73' Παπουτζίδης), Τσελέπης(88' Κυριάκος), Γκέγκας, Μανακίτσας(73' Παπαγεωργίου), Τσάκνης