Βαθμολογία

Πέρασε από τους Αμπελόκηπους και ανέβηκε το Βλαχογιάννι!

Το Βλαχογιάννι επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, αφού κέρδισε τους Αμπελόκηπους με σκορ 0-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με την ομάδα του κ. Δημήτρη Αλεξανδρή να ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η Δόξα έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ η μεταγραφή του Σωκράτη Φακίτσα από το Μαυροβούνι, αφού είναι παίκτης «πολυτέλεια» για την κατηγορία και η βοήθειά του ήταν σημαντική στη σημερινή νίκη.

Πολύ νωρίς ήρθε το γκολ στο 20’ για την Δόξα, από ωραία ενέργεια του 17χρονου Γιώργου Πέτρου που με σουτ από πλάγια θέση έβαλε την ομάδα του μπροστά και με αυτό το τέρμα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 5’ ο Σωκράτης Φακίτσας έκανε το σουτ, απέκρουσε με υπερένταση ο Ραζακιάς. Στο 30’ καλό σουτ του Λιάκου πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το τακουνάκι του Ιωαννίδη στο 43’.

Στο 85’ τεράστια ευκαιρία έχασε η Δόξα στο 85’ με τον Σωκράτη Φακίτσα που έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση και τον σταμάτησε οριακά ο αντίπαλος αμυντικός.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Ραζακιάς, Δούκας, Παζάρας (77’ Πότσης), Θανάσης, Λιόλιος (77’ Φέρο), Ντινόπουλος, Πύρρος, Χαλδούπης (68’ Μακρής), Κυρίτσης, Βέλλας (38’ Κοντογιάννης), Γραβάνης (77’ Νούλας).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Νέντζο, Κυπαρίσσης, Ιωαννίδης, Γκουρομπίνος Δ., Δούκας, Πέτρου (78’ Νταμπαλέτσιος), Φακίτσας Σ. (90’ Γκουρομπίνος Β.), Φακίτσας Α. (78’ Θανασούλης), Λιάκος (65’ Κοντοθανάσης Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Μάνος, Πάτσης.