Βαθμολογία

Τρίποντο με ανατροπή για τον Μαχητή!

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στην Τερψιθέα ανάμεσα στον Μαχητή και τον Αετό Αετολόφου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αν και προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 32’ με πέναλτι, ο Μαχητής πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, στο 62’ έφερε αρχικά το ματς στα ίσα, ενώ στο 83’ έκανε την ολική ανατροπή με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, στο 32’ όμως πέναλτι κέρδισε ο Δημήτρης Γιαννακός, εκτέλεσε ο έμπειρος Αντώνης Βούζας για να κάνει το 0-1.

Νωρίτερα ο Αντώνης Ντελής ύστερα από σέντρα του Αντώνη Βούζα, έκανε το σουτ και απέκρουσε με υπερένταση ο Παναγιωτόπουλος.

Ευκαιρία για την Τερψιθέα στο 25’ ύστερα από πάσα του Φούντα, ο Μαγκούτας έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 38’ ο Βασίλης Φούντας «τσίμπησε» τη μπάλα, έκανε το σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 62’ τη σέντρα έκανε το Βάϊος Ριζούλης και ο Βασίλης Φούντας με κεφαλιά το 1-1.

Στο 78’ τη σέντρα έβγαλε ο Ριζούλης, τη κεφαλιά ο Δάσσιος, η μπάλα κατέληξε άουτ. Και στο 83’ ο Βάϊος Ριζούλης με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

*Ο Αετός Αετολόφου ευχαριστεί θερμά τον Μαχητή για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Νίκος Χατζημπύρος): Παναγιωτόπουλος, Ζούγκα Μαρ., Μάρκου (60’ Τσώλης), Ντόντος, Δάσσιος, Μούμος, Μαγκούτας, Τσακουρίδης (78’ Βεργής), Φούντας, Ριζούλης, Φανίδης.

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Σαμαράς, Παντελιάδης, Κόντρα (75’ Καψάλης), Κοντοδήμος (80’ Τζουβάρας), Ηλιάδης, Γιαννακός, Κολομητρούσης, Αργυρούλης (80’ Δαλαμπύρας), Βούζας, Ραμάϊ, Ντελής Α.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Μπουρονίκος, Αναγνωστόπουλος.