Βαθμολογία

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση της Λάρισας 88’ με το Στόμιο

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάρισα 88’ και τον Θερμαϊκό Στομίου (0-0) που διεξήχθη το Σάββατο (11/11) στο γήπεδο της Ανθούπολης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Η αναμέτρηση δεν είχε νικητή με τις δύο ομάδες να κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να σκοράρουν, όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους μόχθησαν για το τρίποντο δεδομένου πως έπαιζαν και στην έδρα τους, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο Θερμαϊκός Στομίου προσπάθησε πολύ και απέσπασε έναν σημαντικό βαθμό και μάλιστα εκτός έδρας.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ματς με δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, ενώ χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Σ.Φ. Λάρισα 88’ (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωτέλης, Παυλίδης (70’ Φίλογλου), Κουλαξής, Θεοχάρης 50’ Χατζηρούφας), Κατσιούλης (40’ λ.τρ. Κωνσταντίνου Β.), Μικερτζής, Διαμαντής (70’ Βουλγαράκης), Jace, Σκορδίλης, Μπράτσος, Αντωνόπουλος.

Θερμαϊκός Στομίου (Δήμητρας Δάλλας): Οικονόμου, Πολύζος, Οικονόμου, Δάλλας, Καρέντζος, Χαϊνταρλής, Παπανικολάου, Γιάνναρος, Cerdiku, Χαλιάνης, Τσάκουλης.
Στον πάγκο: Βλούχος, Αλεξίου, Τσακνάκης, Γκιουρέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Π., Καραθάνος, Τσακνάκης.