Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ και AUTO TSOGIAS «συνοδηγοί» και στην τρέχουσα επετειακή σεζόν!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη ανανέωση της συνεργασίας με την “AUTO TSOGIAS” ως “Silver Sponsor” με το λογότυπό της να βρίσκεται στο μανίκι της επίσημης αγωνιστικής φανέλας της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-24.

Σε δήλωσή του ο κ. Νικόλαος Τσόγιας αναφέρει: «Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την αγαπημένη μας ομάδα αποτελεί για μας μονόδρομο αφού η ΑΕΛ τόσο για μένα προσωπικά όσο και για ολόκληρη την πόλη είναι η ομάδα σύμβολο, η ομάδα αντλούμε έμπνευσή και μας κάνει να ονειρευόμαστε. Ευχή μας να ζήσουμε στο πλευρό της μοναδικές ποδοσφαιρικές ΑΕΛικές στιγμές!».

Στον εκθεσιακό χώρο επί της οδού Βόλου βρέθηκαν και παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους οι ποδοσφαιριστές μας Leandro Otormin και Fabri Pedrozo συνοδευόμενοι από τα στελέχη της διοίκησης κα Δήμητρα Βασιλάκου και κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στη Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 45 ετών, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει στους 3 εκθεσιακούς χώρους μας για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουν περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας.

Διαθέτουμε εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης.

Τώρα και μέσω του διαδικτύου, σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις μας στο www.autotsogias.gr