Βαθμολογία

Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην Ανθούπολη!

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της διοίκησης της Ανθούπολης, όσον αφορά το νέο Τεχνικό Διευθυντή, που θα αναλάβει την γενική ευθύνη τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της Ακαδημίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Πρίφτης αφουγκράζεται πάντα το τι είναι καλύτερο για την ομάδα, που τόσο πολύ αγαπάει και θέλει να την βλέπει να προοδεύει, έτσι λοιπόν μετά την αποχώρηση του κ. Καραφέρη, προχώρησε στην αντικατάστασή του.

Ο λόγος για τον κ. Μιχάλη Μπίζιο που είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας και αναλαμβάνει αυτό το νευραλγικό πόστο, με σκοπό να παρακολουθεί από κοντά την ανδρική ομάδα και να είναι ο συνδετικός «κρίκος» διοίκησης – ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς επίσης και στην Ακαδημία που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και θα είναι κοντά στους γονείς αλλά και στα παιδιά, που το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Ο κ. Μπίζιος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις, έχει γράψει τη δική του διαδρομή, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, από την ομάδα της Ανθούπολης (περίοδο 1967 – 1977). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου ήταν μέχρι και το φινάλε στην SL2, με μεγάλη συνεισφορά.

Σίγουρα όλο αυτό το «πάντρεμα» μόνο καρπούς έχει να δώσει, ζωντάνια αρχικά στην Ακαδημία που είναι και ο «καθρέφτης» της ομάδας και οργάνωση στη συνέχεια στην ανδρική ομάδα που έχει στόχο την άνοδο.

Τυχεροί σίγουρα στην Ανθούπολη που ενέταξαν στο δυναμικό τους τον κ. Μπίζιο που αναμένεται να «τρέξει» όλα τα θέματα της ομάδας το επόμενο διάστημα.