Βαθμολογία

Το «ευχαριστώ» του Βάϊου Καραφέρη στην Ανθούπολη

Με μία προσωπική του δήλωση, ο κ. Βάϊος Καραφέρης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του μετά από 15 χρόνια με την ομάδα της Ανθούπολης, τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για την Ακαδημία. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΝ Κ ΖΩΗ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩΝΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ.

ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΩΜΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗ - ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΤΩΤΑ - ΜΕΜΟ ΜΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ...ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!!!!