Βαθμολογία

Ελένη Τσολάκη: Αυτές είναι οι αλλαγές στην εκπομπή της…

Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν οι διοικητικές αλλαγές στο Open μετά τη συνεργασία του Ανοιχτού Καναλιού με τον Νίκο Κοκλώνη η οποία σε βάθος χρόνου σύμφωνα με μιντιακές πηγές θα μετατραπεί σε μετοχική χωρίς να αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Ανοιχτού που συνεπάγεται και την ανάληψη του management (Ίσως υπάρξει ειδική συμφωνία για τον ενημερωτικό τομέα) να περάσει μελλοντικά στην Barking Well Media.

Σε πρώτη φάση υψηλή διοικητική θέση και συγκεκριμένα αυτή του COO (Chief Operanting Officer, Διευθυντής λειτουργίας) θα αναλάβει ο Τζώνης Καλημέρης παράλληλα με μια θέση και στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σταθμού. Υπενθυμίζει πως στο αρχικό σχήμα του Open τη θέση αυτή κατείχε η σημερινή διευθύνουσα σύμβουλος της Nova Κική Σιλβεστριάδου με τον Τζώνη Καλημέρη τότε Διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας και την Άλκηστις Μαραγκουδάκη Διευθύντρια προγράμματος.

Υπενθυμίζεται πως επιλογή Κοκλώνη είναι και η νυν διευθύντρια Προγράμματος του Open Ιζαμπέλα Σασλόγλου. Μετά τις τελικές ανακοινώσεις θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του προγράμματος για τη σεζόν 24′ – 25′.

Προσθήκες στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Μίνι λίφτινγκ στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου την αρχισυνταξία της εκπομπής «Πρωινό Σου-Σου» αναλαμβάνει η Γωγώ Σαμπάνη και η Νεφέλη Τσινάβαλου που «έτρεχε» την εκπομπή έως τώρα θα συνεχίσει ως βοηθός αρχισυντάκτριας. Η σκαλέτα της εκπομπής θα υποστεί αλλαγές που κρίνεται επιβεβλημένες ώστε να σταθεί καλύτερα το καθημερινό πρωινό πρόγραμμα του Open απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό.

Στην εκπομπή εντάσσεται και ο Φοίβος Παπαδάκης αναλαμβάνοντας όλο το κομμάτι της ενημέρωσης. Ο δημοσιογράφος αρχικά είχε συμφωνήσει να είναι στην ομάδα των παρουσιαστών του Σαββατοκύριακου ωστόσο μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με στελέχη του Open και της Barking Well του προτάθηκε θέση στο «Σου – Σου» και μάλιστα ενισχυμένος ρόλος τον οποίο και αποδέχθηκε.

Το μεγαλύτερο κομμάτι του πρωινού μαγκαζίνο του Open θα συνεχίσει να έχει gossip και lifestyle ωστόσο πλέον μπαίνουν και infotainment στοιχεία. Επίσης, ενδεχομένως να περιοριστούν οι συνεντεύξεις καλεσμένων στο πλατό και να γίνονται βίντεο συνεντεύξεων με σφιχτή δομή.

Πηγή: reader.gr