Βαθμολογία

Mοιρασιά ανάμεσα σε ΑΟ Ναρθακίου και ΑΟ Ελευθερών

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΑΟ Ναρθακίου με την ομάδα του Ελευθεραί στην δεύτερη αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι γεμάτο από γκολ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ δύο φορές όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 15′ με τον Τσιτσικλή να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Θεοδώρου να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Τσαπραΐλη. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν το προβάδισμα.

Στο 50′ όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν ο Γκουζιώτης σούταρε προς τον Σαμαρά και αυτός στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση καθώς ο Αγγελουσοπούλος στο 55′ με όμορφο πλασέ από κοντά πέτυχε το 2-1. Στο 66′ ο Θεοδώρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπαλα κόντραρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσαπραΐλη πετυχαίνοντας το τελικό 2-2.

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Τσαπραΐλης, Μπανιάς, Σαμαράς, Κατσικόπουλος (85′ Κάψος), Γκατζόγιας (70′ Μπουλούτσος), Βόπης, Αγγελουσοπούλος, Πατσιούρας, Πλίτσης, Τσιτσικλής (70′ Αρσενοπόπουλος Αλ.), Κυριαζόπουλος (70′ Αρσενοπόπουλος Β.).

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μιχαλόπουλος, Αετόπουλος (65’Μακρίδης), Ντουρουντάκης, Τσούτσιας, Αρβανίτης, Γκουζιώτης (65′ Παπαδήμος), Καραγκιόζης, Θεοδώρου (85′ Σεΐζης) , Βασιλείου (46′ Σπανός), Σαλοκανάς (65′ Τσεκούρας).

Τριπλέτα: Διχρής, Νταντακούλης, Στεργιακούλης.

ΠΗΓΗ