Βαθμολογία

Δύο στα δύο για το Μελισσοχώρι!

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου σημείωσε την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς!  Συγκεκριμένα επικράτησε με 4-2 Χείμαρρου Μαρμαρίνης.

Ο Χριστώνης στο 8’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιαντούλη έκανε το 1-0 και στο 20’ ο Καραμάνος με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην επανάληψη και στο διάστημα 50’ – 55’) έφτασαν στην ισοφάριση με τέρματα που σημείωσαν οι Καρπέτης και Αποστολάρας.

Ο Αστέρας πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιαντούλη για το 3-2. Ο Παπαχρήστος στη συνέχεια έχασε ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Στο τέλος του ματς ο Παπαδούλης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ο Χείμαρρος ευχαριστεί τους ανθρώπους του Μελισσοχωρίου για την άψογη φιλοξενία.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Νικολαϊδης (80’ Κουκούτσης), Καραπαρίσσης, Κολοβός (75’ Σδράλης Αλ.), Αβδουλάς, Μπιρόλ, Χριστώνης, Τσιαντούλης, Καζάκος (46’ Παπαδούλης), Καραμάνος (80’ Καραουλάνης), Βόρφη (46’ Ράπτης).

Μαρμαρίνη (Μπουρνάκας-Μπούρας): Μπομπόλας, Τεκέδης, Νάστος (86’ λ.τρ. Βόγγολης), Παπαδημητρίου (86’ Καραπαρίσσης), Βούλγαρης (54’ Κακαλούλης), Τζόγκας, Δημάκης (77’ λ.τ ρ. Γκέκας), Καλφούντζος (77’ λ.τρ. Βαρθαλάμης), Αποστολάρας, Παπαχρήστος, Καρπέτης.