Βαθμολογία

Πέρασε από το Θεσσαλικό ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας

Για τον 2ο όμιλο και την 2η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Θεσσαλικού κερδίζοντας την Χαραυγή με σκορ 2-5.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», αφού διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και αυτό σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η Χαραυγή του κ. Γιώργου Σκαφιδά μπήκε δυνατά στο ματς και μάλιστα κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, βάζοντας δύσκολα στην Μελιβοία.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Φιλοκτήτης του κ. Γιάννη Βαΐτση, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με την φιλοξενούμενη ομάδα να ανεβάζει «στροφές» και να κάνει γρήγορα την ολική ανατροπή.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, αφού ο Πατσούρας δέχθηκε στο 74’ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 15’ ο Παπαδόντας για την Χαραυγή έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-0.

Στο 21’ ο Πασιάς για την Μελιβοία επιχείρησε ένα χλιαρό σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Παπαδόντας ξανά έκανε νέο σουτ, η μπάλα πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 25’ ο «κεφάτος» Παπαδόντας με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά ο Ζήκος έκανε ένα καλό σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 33’ ο Παπαδόντας νέο σουτ από πλάγια αριστερά, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 38’ ο Γκόρος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από πλάγια αριστερά, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με ωραίο τελείωμα στην αντεπίθεση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 41’ ο Ζήκος έκανε ένα καλό σουτ, σωτήρια επέμβαση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Μαντζαφλάρας με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 2-1 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρους μέρους στο 47’ ο Χρήστος Ζήκος ισοφάρισε για την Μελιβοία σε 2-2, ύστερα από αναταραχή στην αντίπαλη περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε η ολική ανατροπή, με σκόρερ τον Ρούσι (2-3).

Στο 55’ ο Σελήνης για την Χαραυγή πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, μπλόκαρε  Μέκρας. Τέσσερα λεπτά μετά ο Παπαδόντας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 90’ ο Ρούσι σκόραρε ξανά με μακρινό σουτ για το 2-4 και το τελικό 2-5 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις ο Ζήκος με σουτ.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Παπαϊωάννου, Στρατίκης, Τέλιος, Χασιώτης, Γκόρος (46’ Τσαπατώρης), Ντεμίρι, Σελήνης, Πατσούρας, Παπαδόντας, Σχοινάς, Μανταλιάς (80’ Μπαλόσι).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιάννης Βαΐτσης): Μέκρας Β., Μέκρας Π., Μαλαχτάρης, Τζαβέλας, Γιαννουλέας, Μαντζαφλάρας, Ρούσι, Καραγιάννης, Χαράτσης (89’ Καραφίλι), Πασιάς (46’ Ντούμος), Ζήκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Μίτης, Κυριάκης.