Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Μυραϊκός και Λάρισα 88’

Στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, στο γήπεδο Νίκαιας, ο Μυραϊκός αναμετρήθηκε με τη Λάρισα 88’ με τελικό σκορ 0-0.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, στην επανάληψη όμως η Λάρισα 88’ ανέβασε «στροφές» και έγινε απειλητική. Και οι δύο ομάδες είχαν από ένα οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20’ ο Δημήτρης Παναγούλης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο αμυντικός τον κίνδυνο.

Επτά λεπτά αργότερα ο Άρης Παπαθανασίου έκανε το σουτ που κατέληξε άουτ. Ενώ στο 35’ ο Πέτρος Θύμιου έκανε το σουτ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο ίδιο λεπτό για τη Λάρισα 88’ ο Διαμαντής έκανε το σουτ που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Θεόφιλος Διαμαντής στην επανάληψη (50’, 55’, 60’) είχε χαμένα τετ α τετ.

Στο 70’ πολύ καλό σουτ του Ιμέρι, σύριζα από το δοκάρι. τελευταία καλή στιγμή ήταν για τη Λάρισα 88’ στο 85’ όταν το σουτ του Κοτάκου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μυραϊκός (Άρης Παπαθανασίου): Λορίδας, Ντέκας Κ., Βλάνδος, Οικονόμου (50’ Ντέκας Κ.), Λαζαρίδης, Τάχος, Χατζηστεφάνου, Παναγούλης, Θύμιου (70’ Μερτζανίδης Η.), Παπαθανασίου, Μερτζανίδης Φ. (60’ Αργύρης).

Σ.Φ. Λάρισα 88’ (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωτέλης, Κολαξής, Καραλευθέρης (75’ Γκατζούλης Λ.), Βουλγαράκης, Χατζηρούφας, Ντόνας, Παυλίδης (76’ Κοτάκος), Αντωνόπουλος (46’ Μικερτζής), Μπράτσος, Διαμαντής (65’ Ιμέρι), Σκορδίλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Καπρουσιώτης, Γεροβασίλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ