Βαθμολογία

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση Αγιάς - Ανθούπολης

Όσο και αν προσπάθησε η Ανθούπολη απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος, στο τέλος κατάφερε να πάρει μόνο το βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος, η Ανθούπολη είχε την κατοχή της μπάλας, έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Αγιάς Παναγιώτης Πατέτσος, αφού με τις επεμβάσεις του κράτησε «όρθια» την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Δωτιέας είχε την ψυχολογία με το μέρος του, κατάφερε και οργανώθηκε καλύτερα με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο της Ανθούπολης, αφού οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Δύο καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος, όμως τη μεγαλύτερη ευκαιρία είχε η Αγιά στο 85’ με το οριζόντιο δοκάρι.

Θεωρούμε πως το πρώτο 20λεπτο ήταν εκείνο που η Ανθούπολη θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, όμως στο τέλος πήρε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη μαχητική Αγιά.

Στο 2’ ωραία συνεργάστηκαν ο Σέσι με τον Παπαδάκο, που έκανε το σουτ ο τελευταίος, η επέμβαση του τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 9’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Βλαχάκης, ο Πανταζής έδωσε για τον Λάϊο, αυτός την κεφαλιά από κοντά, η μπάλα έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά μετά καλό σουτ του Πανταζή μέσα στην περιοχή, έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο Πατέτσος.

Στο 16’ πολύ δυνατό σουτ του Σέσι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, εξαιρετική επέμβαση του Πατέτσου σε κόρνερ.

Στο 30’ καλό σουτ του Αναγνώστη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 48’ καλό σουτ του Λαβαντσιώτη που έφυγε άουτ.

Στο 73’ ο Παπαδάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Στο 83’ μόνος του με τον τερματοφύλακα ο Λάϊος δεν βρήκε δίχτυα.

Και στο 85’ το μακρινό σουτ από το χώρο του κέντρου από τον Φουρίκη, απέκρουσε ο Ντιντής και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου, Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Ντακούλας, Φουκαλάς (83’ Μάνσε), Λαβαντσιώτης, Γκουντίκας (94’ Γουργιώτης), Πασχαλίδης (70’ Φουρίκης).

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Λάϊος, Τσάτσος, Κουβελάς, Σέσι, Μούτσα, Βλαχάκης, Πανταζής (91’ Κατσαμπέλας), Αναγνώστης (87’ Μαριγκούδης), Παπαδάκος (82’ Αργύρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Νίκζας, Μπασινός.