Βαθμολογία

Ο Χρήστος Καραμούτης ευχαριστεί…

Ο γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας, αλλά και πρόεδρος της Αστραπής Νέας Πολιτείας κ. Χρήστος Καραμούτης ευχαρίστηκε την ομάδα του «karamoutis team», που μέσα σε 20 μέρες δούλεψε ακατάπαυστα και παρέδωσε ένα τεράστιο έργο για το κατάστημα «Σκλαβενίτης» στη Γιάννουλη, που υπέστη μεγάλες ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες. Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Καραμούτης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου «karamoutis team» που μέσα σε 20 μέρες υπερέβαλαν τους εαυτούς τους για να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτό το τεράστιο έργο (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 032) με καταληκτική ημερομηνία 30/10 βραδύ Δευτέρας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη  σεβασμό και συνεργασία  που μας έδειξαν η (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕ) και η  τεχνική εταιρία ο Κύριος Εργολάβος του όλου έργου (ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ)! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους υπόλοιπους υπεργολάβους με τις ομάδες τους που βγάλαμε αυτό το έργο στην τρελή αυτή ημερομηνία.

Παραθέτω μια μικρή αποτύπωση μέσα από φωτογραφίες κυρίως στον τομέα τις (πυρόσβεσης) το ποιο σημαντικό κομμάτι τις δουλειάς μας περίπου 10 στρεμμάτων εμπορικού χώρου-εμπορικής στοάς-τμήματος παραλαβής-και το ποιο δύσκολο κομμάτι του μηχανοστασίου  στο υπόγειο σε αντίξοες συνθήκες αντικαταστάθηκε όλο!».