Βαθμολογία

«Η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου»

Με μια τρίτη ήττα στη σειρά, στο πλαίσιο των WTA Finals, ολοκλήρωσε την παρουσία της τη φετινή σεζόν η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήθελε πάρα πολύ να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά, αλλά δεν τα κατάφερε:

«Πραγματικά πιστεύω πως αυτή ήταν η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου. Δεν θέλω να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για τρίτη διαδοχική σεζόν, αλλά αλήθεια δεν ξέρω πώς τα κατάφερα. Μετά το US Open ήμουν κάπου στην 20ή θέση του Race. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω πράγματα», τόνισε και κατέληξε:

«Τώρα χρειάζομαι διακοπές και μετά καλή προετοιμασία, γιατί υπάρχουν κάποιες παίκτριες που έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να κάνω το βήμα παραπάνω, αν θέλω να επιστρέψω στην κορυφή και στο Top 3. Το καλό είναι πως όλοι στην ομάδα μου είναι μαζί μου σε αυτό. Θα κάνουμε αλλαγές. Θα κάνουμε κάποια βήματα και θα προσπαθήσουμε. Δεν λέω πως θα τα καταφέρουμε απαραίτητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο κορυφαίο επίπεδο».

ΠΗΓΗ