Βαθμολογία

Ανανέωσαν μέχρι το 2026 οι Νταμπίζας και Προδρομίτης

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Θανάση Προδρομίτη. Ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026 ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Θανάσης, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2017 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Βρίσκομαι στην ομάδα πέντε χρόνια και νιώθω σαν να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Στηρίζομαι στον Παναθηναϊκό και τον σέβομαι απεριόριστα» δήλωσε ο Θανάσης Προδρομίτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου».

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Νάσου Νταμπίζα. Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026 ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Νάσος, ο οποίος εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2013, είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι από μικρός στον Παναθηναϊκό και που φτάνω στο σημείο να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Ο στόχος μου είναι μέσα απ’ αυτό το συμβόλαιο να μπορέσω να βοηθήσω τη Β’ ομάδα, όπου αγωνίζομαι αυτή τη στιγμή, αλλά να φτάσω και στην πρώτη ομάδα» δήλωσε ο Νάσος Νταμπίζας μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου».