Βαθμολογία

«Ένα γκρουπ παικτών που το πιστεύουμε πάρα πολύ»

Διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, η Εθνική Ομάδα Παίδων προκρίθηκε στην Elite Round και στοχεύει πλέον ψηλά.

«Αρχιτέκτονας» αυτής της πορείας, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Χατζόπουλος, ο οποίος μίλησε στο epo.gr για την προκριματική φάση, την συνέπεια των παικτών του και τις απαιτήσεις που αυξάνονται.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Χατζόπουλος: «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά και αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που το πιστεύουμε πάρα πολύ και παρουσιάσαμε σε όλο το τουρνουά μια πολύ καλή εικόνα. Φυσικά κατορθώσαμε και πετύχαμε και τον μεγάλο στόχο που ήταν η πρόκριση.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, επέδειξαν συνέπεια, σοβαρότητα και ως ομάδα είχαμε μια εύρυθμη λειτουργία πολύ υψηλού επιπέδου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το γκρουπ που ήμασταν αυτές τις μέρες μαζί, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, για όλη την οργάνωση της προετοιμασίας και γιατί μου εμπιστεύτηκε αυτή την ομάδα.

Από εδώ και πέρα, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Είμαστε στην Elite Round και σίγουρα οι αντίπαλοι που θα βρούμε μπροστά μας θα είναι σε πολύ υψηλότερο level. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που δημιούργησαν τα παιδιά».