Βαθμολογία

«Λυπάμαι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Απογοητευτικό είναι το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που κανείς θα πρέπει να ανατρέξει στο… μακρινό 1986 όταν η ιστορική ομάδα είχε ανάλογα αρνητική πορεία. Μετά τις πρώτες δέκα αγωνιστικές στην Premier League οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν πέντε ήττες, με αποκορύφωμα την απώλεια με «κάτω τα χέρια» στο ντέρμπι της πόλης με 3-0 από την Σίτι.

Αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσιάζει η Γιουνάϊτεντ, ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στο «BeIN Sports», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στο τέλος της ημέρας, για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, λυπάσαι γιατί δεν υπάρχει ελπίδα στην ομάδα. Βασικά, δεν βλέπω πού μπορούν να βελτιωθούν. Σήμερα αυτή η ομάδα έχει χάσει την αυτοπεποίθηση, την ποιότητα και ακόμη και την ψυχική σταθερότητα. Ακόμη και το μαχητικό πνεύμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξαφανισθεί».

Χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, είναι το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά την συντριβή από τους «πολίτες», ο Μάρκους Ράσφορντ εθεάθη να διασκεδάζει σε νυκτερινό κέντρο, όπως αποκάλυψε η «Daily Telegraph».

ΠΗΓΗ