Βαθμολογία

300 αγώνες για τον Τάσο Αυλωνίτη

Ο Τάσος Αυλωνίτης το βράδυ της Κυριακής 29 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αγωνίστηκε για 300ή φορά στην καριέρα του σε συλλονικό επίπεδο.

Ο αμυντικός του Πανσερραϊκού είχε κάνει την πρώτη επίσημη συμμετοχή με επαγγελματική ομάδα στις 8 Σεπτεμβρίου 2007 στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 0-2, όταν αγωνίστηκε με την ομάδα της Αθήνας ως αλλαγή για τέσσερα λεπτά στη θέση του Χόφμαν.

Η παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League έγινε στις 16 Οκτωβρίου 2011 με τα χρώματα του Πανιωνίου στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ.

Συνολικά στην μεγάλη κατηγορία έχει 88 αναμετρήσεις και δύο γκολ, ενώ στην δεύτερη μετρά 64 ματς και δύο γκολ. Έχει ακόμη 31 ματς στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ τα υπόλοιπα 117 ματς του μοιράζονται στο πέρασμα του από τη Σκωτία με τη Χαρτς, την Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς, την Ιταλία με την Άσκολι και την Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η πιο γεμάτη χρονιά της καριέρας του ήταν το 2013-14, όταν είχε 30 αναμετρήσεις στη Super League με τον Πανιώνιο και ακόμη τρία ματς για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΠΗΓΗ