Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Π.Ο.Ε.

Με νίκη συνέχισε ο Π.Ο.Ε. που κέρδισε στην έδρα του τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε ένα δυνατό ματς που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών τους τον Καραγκούνη πίεσαν κυρίως από τα πλάγια και έφτασαν σε κάποιες απειλητικές στιγμές με κυριότερες την σέντρα σουτ του Καραγκούνη που έδιωξε ο Γεωργαντζάς και ένα σουτ του Τσιάκου που πέρασε λίγο άουτ.

Ο Αχιλλέας είχε δύο καλές στιγμές με τον Κρικώνη να σουτάρει από καλή θέση και τον Γούπο να μπλοκάρει σταθερά, ενώ το σουτ του Κερμελίδη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 40′ και μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Κριεζής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΟ Ελασσόνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές, πίεσε και έφτασε άμεσα στην ισοφάριση όταν στο 55′ ο Γκατζουλής εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Κερμελίδης με κεφαλιά νίκησε τον Γούπο για την ισοφάριση.

Εν συνεχεία οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετές προσωπικές μονομαχίες και λίγες καλές στιγμές.

Στο 80′ όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Τσιάκος ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Γεωργαντζά και πέτυχε το τελικό 2-1.

Π.Ο. Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Καραμουλάς (82′ Κορτσάρι), Μπούσιας, Περτζιόνι, Κριεζής (75′ Κωνσταντινίδης), Καραγκούνης, Ζάγκλιαβος, Μούλσιας (64′ Κουκούλης), Τσιάκος, Ρόλνταν.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάσος Μπεριτζάς): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Μπρόσκα, Αποστολάκης, Γκουγκουλιάς, Γκατζουλής, Γιαννακός (64′ Κομισόπουλος), Κρικώνης (46′ Αετόπουλος), Σταμπουλής, Κερμελίδης.